lauantai 28. helmikuuta 2009

Kesäfiilistelyjä vol. 1


Olen aina pitänyt Roxyn vaatteista. Varsinkin Roxyn kesämalliston värit ovat aina ihania, raikkaita ja tuovat kunnon kesäfiiliksen. Paidoissa on usein kesäinen kuvitus eli palmuja tai muuta vastaavaa ja minuun vetoaa kaikki sellainen.

Ensimmäiset havaintoni Roxystä on muutamia vuosia sitten kun olin Espanjassa lomailemassa. Siellä on isot valikoimat kyseistä merkkiä ja ihastuin tuolloin hirmuisesti. Ilokseni viime vuosina Roxya on alkanut saamaan oman kaupungin liikkeistäni mutta hinnat ovat aika tyyriitä joten minulla ei ole Roxy kokoelmissani kuin yksi lyhythihainen.


Ihana nettikauppa
Planet-Sports myy Roxyn vaatteita paljon edullisemmin kuin Suomessa. Ajattelin siis tilata sieltä ainakin yhden paidan. Esimerkiksi Elloksella sama paita maksaa 45€ ja Planet-Sportissa 39,95€ Okei, ei tuo nyt hirveän suuri ero ole, mutta joissain vaatteissa erot ovat vielä suuremmat. Postikuluja tulee reilu seitsemän euroa joten jos tilaa usemman paidan, tulee se edullisemmaksi.

Postauksen alussa olevaan kollaasiin keräilin ihanuuksia, mitkä minuun uppoavat. Niihin kun yhdistää vaaleat pillit ja ballerinat/matalat sandaalit niin minun kesäfiilistelyt on taattu. Kesä tule jo!


Välillä paitoja ihaillessa tulee hieman sellainen fiilis että onkohan nyt vähän liian teinityylisiä yli 20-vuotiaalle mutta jos ne yhdistää oikealla tavalla niin veikkaan että tyyli ei ole karmaiseva :D


Mitä pidätte Roxyn vaatteista ja mikä on suosikkisi kollaasin paidoista?

4 kommenttia:

Marengin elämää kirjoitti...

Minä tykkäsin keltaisesta ja valkoisesta t-paidasta eniten =)

Löysin sattumalta Melinan Modespots blogin kautta tänään sinun blogisi =) Kiinnostuneena tulen seuraamaan blogiasi, koska olemme "tuttuja" ;) Olit viime kesänä kesätöissä samassa firmassa, vähän eri puolilla vain ;) Olimme ihan teidän vieressä ja varmasti muistatkin minut ulkonäöltä. Oman blogini päivitys on jäänyt viimeisen parin kuukauden aikana vähän taka-alalle, mutta koitan ryhdistäytyä =)

Oikein mukavaa viikonloppua!

Reetta kirjoitti...

Voi ei apua :D Kerro heti kuka olet ;) Laita vaikka sähköpostia, alkoi "pikkasen" häiritsemään :)

Olen tulossa samaan firmaan taas kiusaamaan vakkareita ;)

hqnna kirjoitti...

yhdistelystähän se kiinni on juu, mut on noi kyllä aika nameja:) ei ehkä kauheen kypsiä mut toisinaan ei myöskään tunnu sille;D

Reetta kirjoitti...

hqnna: Se justiin että ei niin kypsiä mutta niin nameja :D Täytyy vaan keksiä tavat miten yhdistelee :)