sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Talviloman ensimmäinen lauantai

Tästä tämä nyt alkaa, minun oma blogini. Aloittaminen on vaan todella hankalaa ja tuntuu siltä että pitäisi osata aloittaa jotenkin todella hienoilla ja sujuvilla lauseilla. Se ei taida minulta onnistua joten tämä aloitus on tällainen ehkä ei niin sujuva :D

Olen pitkään haaveillut/miettinyt että aloitan kirjoittamaan omaa blogia. Oikeastaan aluksi ihan omaksi iloksi ja toivottavasti jatkossa myös muidenkin iloksi :) Blogin aloitukselle on tässä nyt oikein hyvä aika koska nyt alkoi talviloma ja on aikaa puuhata kunnolla blogin kanssa. Aloitin suunnittelun viime viikolla ja nimen keksimisen jälkeen aloitin puuhastelemaan bannerin kanssa ja mietin millaisen ulkoasun teen. Olen siis näyttänyt tältä muutaman päivän:




Otsikko viittaa lauantaihin vaikka kirjoitan tätä oikeasti sunnuntaina. En jaksanut eilen illalla enään istua koneella koska olen flunssassa ja olo on välillä tosi huono :/ Kuitenkin kävimme kaupassa poikaystävän kanssa ja kauppareissulla näytin tältä:



Villakangastakki -Only
Farkut -Levi's
Kengät -Spirit
Huivi -Seppälä


Eilinen ilta menikin sitten Kummeleiden, suklaan ja laskiaispullien seurassa. Kipeenä saa syödä ihan mitä vaan ja niin paljon kun haluaa koska sillon paranee :D Olen jo todella kyllästynyt tähän flunssaan tämä on ollut jo keskiviikosta asti. Pakko tämän on jo kohta mennä ohi!

Onko joku säästynyt talviflunssalta vai onko sairastelu ollut riesana?

Läppärikuva Täältä

5 kommenttia:

Frezza kirjoitti...

Kivannäköinen blogi sulla :)

Reetta kirjoitti...

Kiitos, mukava kuulla :)

Helena kirjoitti...

Tervetuloa bloggaamaan! Flunssilta ei olla täälläkään säästytty.

Milla kirjoitti...

Kiitos kiitos, ja tsemppiä ja iloa uuden blogin kirjoittamiseen! :)

Reetta kirjoitti...

melina: kiitos :)

Milla: Tsemppiä ja ideoita tuntuu ainakin vielä olevan, toivottavasti ideat ei ihan heti lopu kesken :D