maanantai 30. maaliskuuta 2009

Hurrikaanihuumaa jo vuodesta 1987

Nyt on pakko fiilistellä. Vaikka me hävittiin. Mutta JYP on voittanut tästä sarjasta jo kaksi peliä joten luotan kovasti siihen että finaaliin mennään!

Olin siis pelissä tänään ja JYPin pelaajien vaimot maalasivat ystävällisesti hurrikaaneja poskeen. Oli pakko saada sellainen :D








Olin 2-vuotias kun kummitätini vei minut JYPin peliin ensimmäisen kerran. Sen jälkeen tämä on ollut menoa. Kävin alle kouluikäisenä monta monta kertaa katsomassa pelejä. Mun suosikkipelaaja oli silloin Jari Lindroos #25 Hän oli suosikkini siksi että kyseinen numero kuulosti mun mielestä kivalta ja lisäksi istuimme aina vaihtoaitioiden yläpuolella juuri siinä kohti missä Lindroos istui :D Kuvassa oleva pelipaita on vuodelta 1999 jolloin kävin aktiivisesti peleissä. Nyt vanhempana en ole ehtinyt aina katsomaan mutta seuraan kuitenkin tapahtumia tiiviisti.

JYPillä on ollut monen monta vuotta hieman huonompaa menestystä mutta nyt tämän ja viime kauden aikana nousua on ollut huimasti. Tänä vuonna joukkue voitti runkosarjan ja nyt ollaan tosissaan menossa finaaliin. JYP huuma nousee Jyväskylässä koko ajan ja tunnelma hallissa oli loistava!

Harmi vain kun hävittiin tänään mutta en ole varma milloin seuraavan kerran menen peliin joten oli pakko fiilistellä nyt :)

Huomatkaa että olen ollut 11-vuotias kun paita on ostettu, niin ja se on vieläkin noin iso mulle. On ollut silloin kymmenen vuotta sitten "hieman" kasvunvaraa :D Tuolloin muoti oli että paidan pitää olla tosi iso :D No ei se haittaa, nyt mahtuu hyvin :)

OBS! Alla on tänään aikaisemmin rustailtu päivän asu ettei tämä nyt ihan jääkiekkohuumaan kallistu :D

2 kommenttia:

Kaisku kirjoitti...

Onhan täällä muitakin SM-liigasta kiinnostuneita :) mutta kyllä ne Kärpät vaan on siltiki satanolla parempia ;D

T: Kärpät on rautaa

Reetta kirjoitti...

Haha, lempijoukkueesta ei voi kiistellä. Mutta tulee aika kova kisa mestaruudesta jos siellä on Kärpät ja JYP :D

PS. JYPin biisissä lauletaan että JYP on rautaa! :D