keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Oi mikä päivä!

Tänään on ollut kiva päivä. Aurinko on paistanut mukavan kesäisesti ja fiilis on ollut erittäin hyvä. Tympeetä on tietenkin ollut se että oli muutama aste pakkasta mutta kun nyt oikein kovasti odotetaan niin kyllä ne lämpöasteet vielä voittavat!

Yllätyin tänään iloisesti saadessani tiedon kesätöistä. Niin ja tieto oli sellainen että pääsin töihin :) Siksi se oli yllätys koska he sanoivat että ilmoitetaan aikaisintaan tämän viikon lopussa. Ihanaa, piinaava odotus päättyi. Olin samassa paikassa viime kesänä joten sillain olin puoliksi varma että pääsen. Mutta hain eri puolelle joten siksi jännitin asiaa ja haastattelu oli aika tiukka. Piti vaihtaa kaiken lisäksi kieltä ruotsiin ja englantiin ihan yht'äkkiä. Odottelen jo malttamattomana töiden alkamista. Viihdyin siellä viime kesänäkin niin hyvin :)




Ellie on näyttänyt tänään tältä :)


Illalla kävin pyörittelemässä lantiotani Latin tunnilla. Ai että se oli kivaa ja hauskaa. Olo oli sen jälkeen tosi hyvä vaikka tuntui että kaikki voimat on viety, sen verran kova meno siellä aina on. Ruuaksi tehtiin ihan normaalia kanapastaa. Kermainen pippuri kanasuikaileta, juustoa, herne-maissi-paprikaa ja makaronia. Nams, oli hyvää.




Mikä tahansa tekosyy kelpaa siihen että voi syödä karkkia ja tänään syy oli ihan selkeä kuitenkin eli työt. Mun lempparikarkkeja vaahtiksia ja vähän muitakin seassa, nams. En ostanut kuitenkaan paljoa koska tänään ei ole perjantai :D



PS. Alempana on kaksi muuta postausta tältä päivältä

3 kommenttia:

Marengin elämää kirjoitti...

Onneksi olkoon kesätyöpaikan johdosta =) Pääsitkö 3. kerrokseen vai samaan missä olit viime vuonna? Mä pyörin siellä 3.kerroksessa juhannukseen asti, sitten lähden koko talosta pois. Mulla loppui jo työvelvoite, mutta käyn tämän 3 kk ainakana joitakin kursseja =)

em kirjoitti...

Saako udella, että millaiseen työhön pääsit?

Reetta kirjoitti...

Marengin elämää: Kiitos, kolmanteen kerrokseen hyppään 20.4 Harmi kun lähdet talosta, ehditään kuitenkin näkemään ennen sitä :)

em: Työpaikkani on tietoliikenne- ja verkkoalan yritys, muuta en uskalla paljastaa :)