tiistai 21. huhtikuuta 2009

JL huppari

Kirjoitin tässä muutama päivä sitten täydellisen hupparin etsimisestä. Vaatimuksena on musta ja vetoketjullinen. Saa olla jotain pientä tekstiä tai kuvioa, mielellään valkoista kuitenkin. Veikkaan että nyt löytyi täydellinen yksilö. Musta, vetoketjullinen, laadukas ja ihana. Kuva on alla. Kyseessä on Wescin huppari, joten hintaakin löytyy 91€. Bongasin tämän zoovillage.com kaupasta.
Photobucket


Bonuksena tsekkailin Espritin sivuja ja sieltä löytyi vielä lisää ihania juttuja. Eilen esittelin myös Esprit.Com sivuston ihastuksia.

Photobucket

Raidallinen toppi olisi niin ihanan kesäinen ja raikas. Sopisi hyvin mustan neuletakin kanssa. Valkoinen vetoketjupaita ihastuttaa taskun rypytyksillä ja on hieman rennompi vaate. Haluan nämä kaikki! :)

Aika varmana aion kuitenkin hankkia mustan hupparin koska se on ollut hankinta/tarvelistalla jo pitkään.

Veikkaan että mulle olisi nyt parasta olla surffaamatta netissä. Täydellinen nettikielto ainakin viikoksi. Tai oikeestaan sellanen olisi hyvä että nettikauppoihin pääsy olisi estetty! Eihän tästä tule nyt yhtään mitään! :D

Mitä mieltä olette tämän päiväisistä ihastuksista?

Kuvat: www.zoovillage.com ja www.esprit.com

4 kommenttia:

Marengin elämää kirjoitti...

Maalainen tuli taas lukemaan sun blogia ;) En ole koskaan kuullutkaan Wesc (?) merkistä :D Kallis merkki ;) En raaskisi ikinä maksaa 91 euroa hupparista. Johtuu varmaan siitäkin ettei hupparit ole minun lempivaatteita.

Hei, saanko lisätä sut mun facebookiin kaveriksi? Sun kaveri H, joka oli viime kesänä meidän puolella töissä, oli lisännyt mut kaverikseen ja hänen kavereista bongasin sinutkin ;)

Reetta kirjoitti...

Marengin elämää: Oon samaa mieltä että lempparivaatteisiin sijoittaa ehkä enemmän. Hupparit on mun sellaisten päivien pelastuksia kun ei huvittais laittaa mitään päälle ja tekisi mieli jäädä kotiin :D

Saat lisätä. Ollaan H:n kanssa nyt samoja hommia tekemässä tämä kesä :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo raidallinen toppi on tosi pirteä ja kivan näköinen. :) Vähän kauhistelen minäkin tuota hupparin hintaa. Tuon verran pelottaa maksaa kengistäkin. x)

Reetta kirjoitti...

Tiia: Niimpä, siksi olenkin yrittänyt etsiä jostain edullisempaa versiota mutta ei meinaa oikein löytyä :/