tiistai 14. huhtikuuta 2009

Keski-Suomi pauhaa: JYP ON RAUTAA!



JYP TEKI SEN!!!

(Nyt seuraa hehkutusta JYPin mestaruusjuhlista, alempana on muita postauksia :) )

Huh, olipa jännää mutta nyt mestaruus tuli meille Jyväskylään. Namia! Olen pienestä pitäen seurannut jääkiekkoa ja tämä on uskomatonta! Pelin jälkeen ajeltiin autolla keskustassa ja heilutettiin lippua auton ikkunasta. Ruuhkat olivat pahempia kuin klo 16 arki-iltapäivänä. Keskustassa oli tajuttomasti porukkaa ajelemassa autolla ja kävelemässä. Oikea meininki, näin sitä pitää. KIITOS JYP!



























Nyt odotellaan tietoa mestaruusjuhlien paikasta ja ajankohdasta. Sinne mennään hehkuttamaan tätä tapahtumaa. Koko kaupunki on hurmoksessa!
ONNEA JYP!



Loppuun vielä JYPin molemmat kannustusbiisit. Ekaksi vanhempi 80-luvun lopussa tehty ja toisena hieman uudempi 90-luvun lopussa tehty. Eka biisi on kyllä niin nostalginen ja parempikin jopa kuin uudempi :)
















4 kommenttia:

Marengin elämää kirjoitti...

Aivan loistavaa!! Ei voi muuta sanoa :) Voittojuhlissa tavataan =)

Anonyymi kirjoitti...

Wuhuuu! Mahtavaa! :D Kyllä JYP sen ansaitsikin.

Tuo vanhempi biisi on soinut nyt pari viikkoa päässä. Lauleskelin sitä itsekseni kotona yhden pelin jälkeen. x) Olen samaa mieltä, että se on parempi kuin uusi. Logon vaihtokin tuntui joskus hieman oudolta, kun tuo kiekura tuli peliin, mutta hyvinhän se on toiminut.

Milla kirjoitti...

Hiii! JYP ansaitsi sen! Olin kaverilla katsomassa ja kaksi kannattaja joukkoa. Hyvin pysyttin sovussa pelin jälkeenkin;)

Reetta kirjoitti...

Marengin elämää: Tää on ihan huippua! Jees, huomenna juhliin!

Tiia: Hurrikaani logona on parempi mutta vanha biisi jyrää. Muistan kun olin muutaman vuoden ikäinen ja hoilasin tuota biisiä onnessani :D

Milla: Hyvä, oikeat fanit osaavat olla nätisti eikä moiti toisen joukkuetta :)