maanantai 4. toukokuuta 2009

Otsikon keksimisen vaikeus

Joo joo muistan kun äidinkielen tunnilla aina painotettiin sitä että hyvä otsikko kruunaa tekstin. No kuten huomaatte tämä ei ole mun vahvimpia alueita. Nyt ei tullut mitään järkevää mieleen muuta kun se että otsikko on välillä niin vaikea keksiä. No ehkä tämä nyt tällä kertaa kelpaa :D

Suunnittelin jo eilen(!) päivän asun valmiiksi. Onnistuin kerrankin ja vältyin aamun yleensä hyvin katastrofaaliselta vaatekriisiltä. Asun valitsemiseen vaikutti se että on maanantai ja kuitenkin tekee mieli pukea jotain mukavaa, pehmeää ja rentoa. Asuvalinta oli täydellinen ja töissä oli pirteä fiilis sekä hyvä mieli. Johtui tottakai vaaleanpunaisesta hupparista :D Ei vaan, muutenkin oli mukavaa ja päivä meni sutjakkaasti.

Photobucket

huppari -Peak Performance
farkkuleggarit -Vila
teeppari -Vila
tennarit -Puma
koru -Våga

Ihanaa huomenna pääsen kampaajalle leikkauttaa hiuksia. Otsis on ylikasvanut ja muutenkin pitää vähän keventää tätä reuhkaa kun tää on niin paksu. En tajunnut varata värjäysaikaa kun ajattelin että tää väri on ihan hyvä mutta nyt oon sitä mieltä ettei ole. No ei se mitään katotaan sit vähän ajan päästä uudelleen. Yleensä värjään kampaajalla koska mun mielestä ne värit on parempia, kestää kauemmin, eikä ne aiheuta mitään inhottavaa tunnetta päänahassa. Huomenna esittelen sitten uutta leikkausta jos sen saa kuvissa tarpeeksi näkymään :)

Nyt alan tsekkaillee Suomen peliä. Nyt näyttää hyvältä kun peli on just alkanut mutta apua, oon ihan hermona!

Mitä mieltä olet maanantain rentoiluasustani?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva blogi sulla ! paljon toi sun peak performancen huppari makso ja mistä ostit sen ? (: