keskiviikko 26. elokuuta 2009

"My Summer 2009"


Tein kuvapostauksen tästä kesästä kun jäi tuo bloggaaminen hieman vähemmälle. Paljon on ollut kivoja tapahtumia ja juttuja.

Kesäkuussa oli poikaystäväni serkun häät

Photobucket


Juhannus ja mato-ongelle menossa


Photobucket


SuomiPOP festarit oli meidän takapihalla.

Aika kivaa oli katsoa omalta parvekkeelta kun takapihalla esiintyi esim. Yö, Maija Vilkkumaa, Stella, Eppu Normaali ja Paula Koivuniemi



Photobucket










Neste Rally 2009

Oltiin tunnelmassa mukana vaikka ei tällä kertaa päästy pätkille katsomaan menoa. Tietenkin oli poseerattava lempikuskini Petter Solbergin tallin edustalla, maskotin kanssa ja saatiin me voittajistakin kuva! Oman kylän poika voitti! :)


Photobucket



Photobucket



Photobucket

Mummolan rannassa oli rivitaloyhtiön 30v. juhlat puutarhajuhlien tyylillä.

Minä melkein putosin laiturilta ja lapset kasteli mun housut.

Photobucket



Photobucket




Silja Europa Kävimme laivailemassa elokuun alussa :)


Photobucket







Kuvista näkyy aika hyvin se millainen kesä minulla on ollut. Vaikka olenkin ollut töissä koko kesän, silti on ehditty tehdä vaikka mitä! :) Ihanaa oli myös se että tänä kesänä oli aika ihanat ilmat ja aurinko paistoi :)

3 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Kivoja asuja ja kuvia muutenkin. :) Tuo juhlamekkosi on todella kaunis.

Nuo SuomiPop-festarit kuului meidän porukoille asti ja sentään asuvat muutamien kilometrien päässä. :D Melkein olisi voinut laulaa Paulan mukana.

Eput tuli nähtyä täälläkin. Jotain aivan legendaarista, eihän siitä mihinkään pääse. Meidän sakista kaikki yhtyi kommenttiini, että joskus sitten voi ehkä lapsille kertoa, että äiteepä on nähnyt nuo äijät.

Helena kirjoitti...

Vau, teillähän oli oikein aitiopaikka festareille!

Reetta kirjoitti...

Tiia: Juu oli kuulunut ympäri kaupunkia ja hyvä niin :) Eput oli kyllä aika legendaarinen ja hei Martti Syrjä käveli meidän parvekkeen alta :D Siis käytännössä kaikki esiintyjät koska ne kulki siitä lavan taakse ja pois :D

melina: kyllä, kävi aika hyvä tuuri :)