tiistai 15. syyskuuta 2009

Tisdag

Photobucket

Tänään on ollut sellanen mulla ei ole mitään vaatteita päivä joten päädyin sitten rentoon ratkaisuun. Lempparihuppari päälle ja menoksi niin kyllä helpottaa. Töissä oli rento ja mukava olo näissä vaatteissa. Tuo on eniten perusasu mutta ei aina tartte olla niin erikoista. Ihailen kyllä ihmisiä joilla ei vaikuta koskaan olevan huonoa päivää ja ovat aina korkkarit jalassa. Minäkin tykkäisin mutta aina ei vaan kykene :D Kuvat on otettu klo 20 jälkeen töistä tullessani joten näyttääkin just siltä. Hovikuvaajani on kuumeessa joten ajattelin hänen olla kerrankin rauhassa :)

Loppuilta onkin mennyt karkkia mässyttäessä ja neulelehtiä selatessa. Sain kaulahuivini valmiiksi jonka voisin huomenna teille esitellä. Nyt aion tehdä laukun tai villapaidan. Itseasiassa ajattelin aloittaa molemmat ja tehdä fiiliksen mukaan. Nyt on järkyttävä neulomisvimma. Onko muita neulomisintoilijoita linjoilla?


Photobucket




Photobucket

4 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Ihana karkkipussi! Kutoisin mielelläni, mutta kun sitä ei saa lapsilta rauhassa tehdä, bläääh....

Reetta kirjoitti...

melina, uskon kyllä että lapset vaikuttaa neulomiseen. Ehkä sitten kun lapset on isoja on taas mahdollista tarttua puikkoihin :)

Naily kirjoitti...

Voi että nuo sun vaatteet on niin herkullisen värisiä. :) Bongailen usein asuja, jotka kelpaisi itsellekin. Nuo huivitkin on ihania. En taida osata etsiä sellaisia, kun muilla niitä kuvissa vilisee jatkuvasti. Pitänee katsella viikonloppuna tarkemmin kauppoja. ;)

Karkkipussi kuolattaa. :P

Reetta kirjoitti...

Tiia: Nyt vain värikkäitä vaatteita etsimään :)