tiistai 24. helmikuuta 2009

Guess, Puma, Björn Borg, Friis & Company...

Bongasin eilen Trendin nettisivuilta uuden suomalaisen laukkukaupan nimeltään The Handbag Superstore. Kauppa myy aluksi merkkejä Guess, Puma, Björn Borg ja Friis & Company. Sivuilla on käynnissä äänestys jossa voi ehdottaa suosikkimerkkejään kaupan valikoimiin. Sivuilla luvataan, että he ottavat pikku hiljaa lisää uusia merkkejä myyntiin. Laukkujen ohella kaupassa myydään laukkumerkkien lomapakoita, huiveja ja koruja.

Itse ihastuin muutamaan Guessin laukkuun ja yhteen lompakkoon. Olen aivan lumoissani ja harkitsen pitäisikö jotain tilata. Houkutusta lisää se että kaupassa on avaistarjouksena -10% ja yli 150€:n tilaukset toimitetaan ilman postikuluja.

Alla olevia laukkuja ihastelin erityisesti, klikkaa kuvaa jos haluat nähdä sen isompana.


Kaikkia kyseisiä laukkuja on tarjolla muissakin väreissä, mutta minua viehättää nyt erityisesti vaaleanpunainen. Eniten minua ihastuttaa tämä iso vaaleanpunainen laukku mutta sillä on hintaa melkein kaksisataa euroa.. :/

Lompakko jota ihastelin on myös vaaleanpunainen ja se on tämän näköinen

Lompakolla on hintaa 54,90€ ja sisäpuolelta tämä näytti oikein tilavalta ja tyylikkäältä. Olen pitkään etsinyt uutta lompakkoa eikä sopivaa ole tullut vastaan joten nyt harkitsen todella että olisiko uusi lompakko tämä... Olen valmis sijoittaa lompakkoon koska haluan sen kestävän pitkään ja uuden sopivan lompakon etsiminen on hankalaa.

Suosittelen vierailemaan kaupassa mutta varoitan että siellä voi ihastua yhteen jos toiseenkin laukkuun... ;)

Mikä on teidän suosikkinne kollaasin laukuista?

PS. Huomenna luvassa päivän asu

Kuvat täältä

3 kommenttia:

anna kirjoitti...

okei :)

Pinja kirjoitti...

Silverin blogissa oli muistaakseni juttua tosta laukkukaupasta ja silloin tsekkasin valikoiman enkä vakuuttunut. Valikoimasta ei löytynyt juurikaan mun tyylisiä laukkuja, mutta toisaalta se on vain hyvä, niin ei joudu pinteeseen.

Reetta kirjoitti...

Pinja: Parempi olisikin jos ei aina löytyisi oman tyylisiä laukkuja, muuten käy huonosti. En itsekään pidä läheskään kaikista tuon kaupan valikoimista.