keskiviikko 25. helmikuuta 2009

I love my pink scarf

Tänään lähdin jo kymmeneltä kaupungille kahville ystäväni kanssa. Oli ihanaa kävellä kirkkaassa auringonpaisteessa joka lämmitti ja lumi kiilteli ihanasti. Tuli ihana fiilis ja alkoi tuntua siltä että kevät ja kesä on taas tulossa. Ihanaa<3

Juorukerhomme kesti 3h :D Ensin olimme kahvittelemassa Coffee Housessa ja sitten tuli tietenkin nälkä joten suuntasimme Subwayhin ja söimme puolikkaat Subit, nams. Syötyämme mahat täyteen kiertelimme hieman kaupoissa. Löysin yhden todella ihanan vaaleanpunaisen jutun. Esittelen sen myöhemmin erillisessä postauksessa :) Eilen lupailin että tänään esittelen päivän asuni ja se näyttää tältä: (klikkaa isommaksi jos kuva on liian pieni)



Huivi -Benetton
Paita -Vila
Farkkuleggarit -Vila
Vyö -H&M
Kello -Esprit


Mitä mieltä olette päivän asusta?

4 kommenttia:

Keittiövaaka kirjoitti...

Huivi piristää asua kivasti!

Reetta kirjoitti...

Keittiövaaka: Siksi laitoinkin huivin, muuten olisi ollut turhan synkkä meininki :)

Pinja kirjoitti...

Eilen oli täälläkin aivan upea keväinen ilma! Aurinko paistoi ja oikeasti vähän jo lämmittikin. Kaduilta alkoi sulaa lumikerrokset. Tänään sitten pyryttääkin lunta. Saisi toi kevät laittaa vähän vipinää kinttuihinsa - tahdon päästä jo heivaamaan talvikamppeet komeron perälle odottamaan ensi talvea.

Reetta kirjoitti...

Pinja: Sama täällä. Tässä vaiheessa alan olla todella kyllästynyt talvitakkeihin ja kenkiin. Kesävaatteet odottavat jo kaapissa:)