tiistai 24. maaliskuuta 2009

Happihyppely

Lauri heitti mut taas ulos kotoa, koska hänellä on huomenna tentti. Aikaisemminkin blogissa on ollut esillä että rakas avomieheni ei voi keskittyä tenttiin lukemiseen jos mä oon kotona. No ei siinä mitään lähdin kotoa (taas) kuten eilenkin. Tällä kertaa päädyin kummitätini ja serkkujeni luokse.


Serkku lenkkeilee


Serkkuni joka on 15v. tuli ovesta vastaan mua rullaluistimilla. Kyllä, hän luisteli sisällä niillä :D Niimpä ja mikä tohelo ;) Poika on SM-tason pikaluistelija ja kesällä rullaluistelee joten hän oli saanut uudet rullaluistimet kesäkaudeksi. Niitä oli siis pakko testata sisällä. Mun mielestä se oli pelottavan näköistä puuhaa vaikka tilaa onkin.


Ellie lenkkeilee


Sanoinkin tohelolle että jos lähdettäisi vähän ulos kävelemään kun herralla tuntuu tuota energiaa olevan. No me lähdettiinkin sitten ulkoilemaan. Käveltiin meidän mummolaan, mikä on reilun kahden kilsan päässä. Käytiin moikkaamassa ovella ja käännyttiin takasin. Matkaa tuli yhteensä noin viisi kilometriä mikä oli ihan kiva kävelylenkki.


Meillä oli tosi hauskaa. Serkkuni kanssa kun meillä on aina ollut hyvät välit ja puhutaan vaikka mistä. Höpöteltiinkin kaikkea mahdollista kävelylenkin aikana. Lopuksi juotiin teetä ja syötiin iltapalaa. Sitten sainkin jo luvan tulla kotiin, jee :D Kello olikin tuossa vaiheessa jo yhdeksän ja pienemmillä serkuillani alkoi olla jo nukkumaanmenoaika.


Yritin ottaa kuvia lenkkeilyreissulla. Todella se jäi yritykseksi koska kamerasta loppui yhden kuvan jälkeen akku. Muistin että akut oli ihan täynnä mutta ei sitten ollutkaan. No ensi kerralla sitten :)


Loppuun vielä ihan paras video vuoden 2002 Salt Lake Cityn Olympialaisista. Moni on varmaan videon nähnytkin mutta mun mielestä tää on niin hauska että kun urheilusta on puhuttu tässä postauksessa niin tää sopii hyvin :) Kannattaa katsoa loppuun sillä loppuratkaisu on näkemisen arvoinen!





Kuvat www.mysportsclipart.com ja www.istockphoto.com

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

HAHA toi video:DD Aika hyvä tuuri tolla viimesellä!!
En tiiä olenko koskaan nähnyt täysin tollasta urheilulajia, hassun näköstä

Reetta kirjoitti...

Anni: Tuo Short Trackia eli vähän niin kun pikaluistelua mutta ne luistelee kaukalossa ja tollasessa rykelmässä. Veikkaan että tuo tyyppi ei olisi voittanut muuten yhtään mitalia ellei olis käyny tollanen tsäkä :D