keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Sporttivaatteita

Tarvitsen kipeästi uusia treenivaatteita. Olen aivan kyllästynyt vanhoihin ja ne ovat jo olleet käytössä tarpeeksi pitkään joten olisi ihan hyvä uusia hieman sitäkin vaatepuolta. Treenihousuja mulla on ihan hyvin mutta paidat tarvitsevat päivitystä. Tosin haluaisin kesäksi salille capri malliset housut koska siellä on todella kuuma. On siellä ilmastointi, mutta aurinko lämmittää salia silti aika paljon. Tein pienen kollaasiin mukavista treenivaatteista. Voisin mielelläni ottaa kaikki kollaasiin treenivaatteet.



Niken punaisenkirjava toppi ja musta pinkillä Studio tekstillä höystetty paita ovat lemppareitani. Tosin muutkin ovat aivan ihania. Vaatteita saa Ellokselta ja Niken nettikaupasta. Mulla vaan meinaa välillä iskeä nuukuus treenivaatteiden kanssa koska ne on aika arvokkaita. Toisaalta laadukkaat on myös hyviä ja päätin panostaa nyt oikein kunnolla. Ajattelin ostaa ainakin kaksi uutta paitaa ja capri malliset housut. Katsotaan kuinka kauan menee että löydän mieleiseni vai tilaanko suosiolla Niken nettikaupasta. Ensiksi käyn tutkimassa kuitenkin kaupunkini urheiluliikkeet :)

Mikä vaatteista on suosikkisi?

Kuvat: www.ellos.fi ja www.nike.com

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kiinnittää huomiota pilkuttamiseen. Vähän häiritsee juttuja lukiessa.

Helena kirjoitti...

Ihania treenivaatteita. Munkin pitäisi mennä jumppavaate ostoksille, aion nimittäin palata pitkän tauon jälkeen spinningpyörän selkään lauantaina. Jee!!

Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Jep :) Huomaan sen itsekin että olen joskus kirjoittanut hieman innoissani :D

melina: Oi, tsemppiä spinningiin se on kyllä tosi kivaa.

Tiia kirjoitti...

Ihania treenivaatteita!

Ootko muuten tilannu joskus Niken nettikaupasta? Mun on pitänyt niin kauan jo tilata, mutten tilaile ikinä mistään mitään niin pelottaa, kun en tiedä miten se sujuu. :D Eli siis jos oot niin onko ollut ihan onnistunutta? :)

Reetta kirjoitti...

Tiia: En ole koskaan tilannut, mutta uskon että se sujuu hyvin. Olen muuten tilannut nettikaupoista paljon ja aina on sujunut todella hyvin. Myös ulkomailta tilattaessa :)