maanantai 20. huhtikuuta 2009

Kesäpaitoja

Edellisessä postauksessa höpisin jo siitä että mulla olisi tarve tällaisille pidemmille "mekkopaidoille" jotka olisivat kesäisen värisiä. Alla olevat värit houkuttelevat ja vielä jos saisi sellaisen persikan tai korallin sävyisen niin olisi aika jees. Hipsin huomenna Gina Tricotiin tsekkailemaan tilannetta mutta en tietenkään malttanut olla kurkkimatta nettisivuje valikoimaa. Toivottavasti kaupassa olisi enemmän värejä tarjolla :)


Photobucket

Nämä paidat Gina Tricotin nettikaupasta



Innostuin myös selaamaan Espritin nettikauppaa ja sieltä löytyi alla olevia ihanuuksia. Nämä kaikki sopisivat hyvin neuletakin kaveriksi kesällä tai jos on lämmin niin ihan vaan ilman muita paitoja :)


Photobucket

Nämä vaatteet löytyvät Espritin nettikaupasta



Espritin nettikauppa on parantunut huimasti. Nykyään postikulut on reilun neljä euroa, kun viime kesänä ne olivat vielä 12 euroa. Nyt ei postikulutkaan estä tilaamista. Palauttaminenkin on nykyisin maksutonta ja kaikki ohjeet löytyvät Suomeksi. Aika hyvä kehitys Espritiltä :)Kollaasin paidoista keskimmäinen on jotenkin tosi söpö ja luo ihanaa lomafiilistä. Topitikin olisivat niin monikäyttöisiä. Haluan taas vaikka mitä, apua :D


Mitä mieltä olet paitaihastuksistani?

Kuvat: www.esprit.com ja www.ginatricot.fi

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Mäki tykkään tosta keskimmäisestä Espritin paidasta. Toi valokuva-printti on kiva idea. :) Noista Ginan paidoista, niitä on vaikka mitä värejä, mutta ne on aika vahvaa kangasta. Tarkotettu ilmeisesti vähän niinku mekoiksi. Mullaki on etsinnässä semmonen lyhyt/pitkähihanen pitkä trikoopaita, mut toi Ginan oli mulle liian vahvaa kangasta. :/

Reetta kirjoitti...

Dreamer Kaye: Okei, täytyykin katsoa sitten minkälaisia Ginan paidat on. Harmi jos on sellaisia kun ne vaikuttais muuten niin hyviltä.