tiistai 28. huhtikuuta 2009

Matkahaaveita

Tein tämän unelmien matkohteita haastejutun mikä on ollut esillä jo monessa blogissa. Nämä ei ole missään paremmuusjärjestyksessä mutta ekana suuntaisiin kohteeseen yksi jos vaikka ylimääräistä rahaa tipahtaisi just nyt tilille ja lisäksi tarvittaisiin muutama päivä ylimääräistä aikaa :D

- Valitse 5 paikkaa kuvineen, joissa haluaisit käydä. Voi olla mikä paikka tahansa, vaikkapa jäämeri tai Tokio.
- Jos haluaa, voi vielä kirjoittaa jotain valituista paikoista.
- Lopuksi haasta vielä 5 muuta bloggaajaa tekemään haaste.


1. Barcelona

Olen aina halunnut käydä Barcelonassa. Rakastan Espanjaa ja olen ollut siellä vain rantalomilla joten olisi kivaa nähdä myös suurkaupungin vilinää. Haluaisin ehdottomasti nähdä kuvassa olevat Gaudin taiteilemat tornit koska mun mielestä on ihan uskomatonta että miten joskus silloin tosi tosi kauan sitten on saatu esimerkiksi jotain tuollaista aikaan. Yleensä en ole sellainen nähtävyydestä toiseen hikihatussa juoksija. Tuolla riittäisi tornit ja shoppailu :)


2. Australia

Kiehtova valtio maapallon toisella puolella. Koalat ja kengurut on suloisia ja trooppinen ilmasto houkuttelee myös. Tuolla tekisi mieli vain olla ja ihmetellä. Tämäkin kohde on kiinnostanut jo useampia vuosia.


3. New York

Ei tästä sen enempää kuin on tuo nähtävä. Ei varmasti pysty käsittämään kaupungin menoa ja meininkiä ennen kuin sen on itse kokenut. Niin ja ne shoppausmahdollisuudet..


4. Malediivit

Kuva kertoo kaiken. Rauhaa, aurinkoa ja upeat maisemat. Maistuis. Tämä olisi oivallinen häämatkakohde, tosin voi sinne mennä muutenkin :)


5. Los Angeles ja Kalifornia


On mua aina vähäsen tämä kiinostanut mutta The Hills sarja laukaisi viimeistään innostuksen pakata laukut ja tsekata LA:n menoa. Tuntuu että tuolla on aina ihana ilma ja lämmintä. Kaupungissa on mukava kontrasti koska sieltä löytyy pilvenpiirtäjiä ja palmuja.


Löytyikö listalta sinun unelmien kohteitasi? Vai oletko jo käynyt jossakin unelmien kohteessa?

Kuvat: www.aurinkomatkat.fi, www.finnmatkat.fi + Googlen kuvahaku

2 kommenttia:

Iris kirjoitti...

.. heti kun kerkiän niin vastaanotan haasteen, tosi kiva.

Minä käväisin jo unelmieni paikassa eli Domenikaanisessa tasavallassa, aivan mahtava!

Reetta kirjoitti...

Iris: Se on varmaan myös upea paikka. Maailmassa on niin monta paikkaa mitä olisi kiva nähdä :)