lauantai 25. huhtikuuta 2009

Sunny Day and Car Wash

Tänään on ollut ihana lämmin aurinkoinen kevätpäivä. Ei tarvinnut edes takkia vaan pärjäsi välillä jopa lyhythihaisella, jes! Päivän ohjelmana oli auton renkaiden vaihto ja pesu Laurin porukoilla ja tässä sitten hieman kuvasaldoa. Vaatetuksestani päätellen minun ei tarvinnut tehdä renkaiden vaihdon eteen yhtään mitään ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket


paita -Esprit
hame -Only
kengät -Puma
huivi -Seppälä
aurinkolasit -MiuMiu
auto -Subaru Impreza


Autoon on vaihdettu kesärenkaat ja se on pesty ulkoa ja sisältä. Aika ihanasti kiiltää nyt :) Vähän kyllä hävettää kun oon tosi kiinnostunut autoista ja tykkään niistä niin en laittanut tikkua ristiin renkaiden vaihdon ja pesun osalta. Miehet vaan osaa ne jutut paljon paremmin :D
Tänään avattiin myös grillailukausi ja syöminen ulkona :) Oli tosi kivaa kun ei ollut kylmä vaikka kello olikin jo kahdeksan illalla.

Kaikessa tohinassa ehdin vähän vilkuilla myös Leijonien peliä ja hienosti Suomi aloitti. Yhtään maalia ei päästetty ja maalejakin tehtiin viisi, hyvä me! Nyt alan hipsimään unille koska kello on ehtinyt vierähtää jo sunnuntain puolelle.

PS. Huomatkaa auton etupuskurissa pinkki Subarumerkki, niitä oli saatavilla joten sellainen oli pakko saada :D Muuten siinä olisi sellainen tylsä harmaa.

4 kommenttia:

Marengin elämää kirjoitti...

Minäkään en vaihda renkaita autoon, en edes osaa :D Auton voin imuroida ja pestä, mut on ne kuitenkin jotenkin miesten hommia ;) Etenkin kun minä siivoan kotona eikä miehen tarvii pahemmin tehdä mitään, niin sillä puolustelen, että meillä mies saa edes siivota auton ;)

Eilen oli kyllä ihana ilma! Kävin illalla lenkillä niin tuli sellainen fiilis, että olis pakko päästä terassille.. ;)

saara kirjoitti...

Herkullisen näköstä ruokaa! Mä odotan niin kovasti kesäruokaa; grillattua lihaa ja kasviksia, uusia perunoita ja salaattia. Ah! =))

Nyt tuli nälkä..

Reetta kirjoitti...

Marengin elämää: En mäkään osaa ja pitäis oikeesti opetella :D Mä perustelin eilen myös sitä että teen suurimman osan kotitöistä, no se toimi kyllä :)

neiti y: Ah, uudet perunat. Mullekin tuli nälkä niitä ajatellessa :)

Emma kirjoitti...

Nami mitä ruokia! Tuli ihan mieletön nälkä. :D