sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Mummolassa

Innostuin vähän kuvailemaan mummolan maisemia. Tässä muutamia kuvia ja lopuksi päivän asu.










Photobucket

bolero -Vila, t-paita -Vila, hame -Josefssons, kengät -Bianco, koru -Glitter

Asu on kuvattu omalla parvekkeella. Nyt on juhlat sitten juhlittu ja huomenna on paluu arkeen. Töihin meen 7:45 joten aikainen herätys on. Kohta ratkeaa Tanssii tähtien kanssa finaali ja sen jälkeen alkaa jääkiekon MM-kisojen finaali. Urheilufanina mun on pakko tsekata hieman peliä ja mennä sitten unille. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!



PS. Ostettiin isin kanssa äidille tällainen ihanan vihreänsävyinen Snö of Swedenin koru. Äidillä on vihreä villitys joten tämä koru oli ihan nappi ratkaisu ja vahingossa sattui nenän eteen. Äiti tykkäsi paljon :)



6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kaunis tuo koru, jonka löysitte. Todella ihanat värit. Mie lähetin mamille Puhtaat valkeat lakanat -DVD:n. Sitä tuli yhdessä katseltua joskus silloin, kun se tuli telkkarista ensimmäisen kerran. Kiva sarja ja kuulemma mami tykkäsi lahjasta.

Kaunis taas tuo päivän asusi. Korun vaaleanpunainen riipus on kiva yksityiskohta. :)

pt kirjoitti...

Sulla on tosi kivoja vaatteita, mutta välillä vähän häiritsee ettei ne oikein istu sulle.

Reetta kirjoitti...

Tiia: Muistan Puhtaa valkeat lakanat. Se oli mun lemppariohjelma kun olin ihan pieni :)

Kiitos, olen ihan rakastunut tuohon valkoisen hameeseen kun sitä voi yhdistellä melkein miten vaan.

pt: Kiitos ja mielipide saa olla kaikilla. En ole ehkä kaikista laihin mutta en halua käyttää kuitenkaan mitään löysiä vaatteita sen takia. Eipä ole kukaan aiemmin tuollaista sanonut, mutta kiitos palautteesta.

Marengin elämää kirjoitti...

Ihana koru! Olen noita hiplaillut Sokkarilla mutta kuten jo aiemminkin sinulle kirjoittelin niin en raaski itselleni ostaa koruja ;)

Minä ostin äidilleni Marimekon unikko pyyhkeen ja Pentikin patalaput :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen pt:n kanssa vähän samaa mieltä. Tyylisi on tosi kiva ja muodikas, mutta ota jatkossa enemmän vartalon muotojasi huomioon. Nykyään on tosi yleistä, että nuorilla naisilla on keskivartalopyöreyttä ja sitä ei kannata korostaa liian kireillä vaatteilla. Voisit käyttää esim. hyvin laskeutuvia löysähköjä tunikoita.

Kasvosi ovat erityisen iloiset ja kauniit:)

Reetta kirjoitti...

Marenki: Ihastelin itsekin Snö:n koruja ja tekisi mieli ostaa itsellekin muutama. Ne on niin ihania :)

Anonyymi: En pidä tarkoituksella liian kireitä vaatteita, yritän siis yleensä ottaa huomioon sen etten ole langan laiha. Valitettavasti monet löysät tunikat ei sovi mulle kauheen hyvin :/ Pitäisi löytää kultainen keskitie asian kanssa :)

Kiitos asiallisesta ja mukavasta palautteesta, otan opikseni myös :)