sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Toukokuun 2. sunnuntai


Noniin olen taas linjoilla kirjoittelemassa. Selkä vihottelee edelleen, mutta kävin perjantaina lääkärissä ja hän totesi että se on todennäköisesti tulehtunut ja siellä on aika kova lihasjumi myös. No sain sitten viikon tulehduskipulääkekuurin ja ohjeet että istun tästä lähtien töissä joko satulatuolilla tai seison. Onneksi meillä on sähköpöydät jotka nousevat helposti ylös. En saa myöskään kotona istua pitkiä aikoja joten välillä pitää heilua jos haluaa surffailla netissä. Toivottavasti tämä nyt parantuisi kerralla kuntoon. Onhan se ihme kun 21-vuotiaalla on selkä jo niin kipeä että pitää lääkärille näyttää. Tämä on kuitenkin peräisin siitä kun 13-18 vuotiaana multa leikattiin neljä kertaa polvet. Jouduin monta vuotta käveleen väärin koska aina oli jompi kumpi jalka kipeänä. Fysioterapeutti on todennut että ei ihme jos välillä on selkä kipeä, mutta koskaan ei ole tarvinnut mennä lääkäriin asti vaan liikunta on auttanut. Vaan ei nyt. No tulipa selostus :D Jos nyt mentäisi kuitenkin asiaan :)




Tänään juhlitaan äitejä ja mummoja. Ohjelmassa on mummolassa käynti ja oma äitini tulee myös sinne joten lahjon oman äitini siellä isin kanssa. Meillä on isin kanssa tapana hankkia yhdessä lahja äidille. Mun mielestä on tosi kivaa juonia yhdessä mitä ostetaan lahjaksi :) En uskalla paljastaa vielä tässä lahjaa jos äiti vahingossa eksyy blogiini. Hän ei kyllä tätä säännöllisesti lue mutta pelataan varman päälle :) Eilen olimme Laurin porukoiden luona ja lahjottiin jo hänen äitinsä. Ostetiin Laurin äidille Aarikan korvikset.



Ihanaa kun paistaa aurinko ja on lämmin ilma ulkona. Voi laittaa päälle jotain kivan kesäistä kun juhlitaan mummoja ja äitejä. En kyllä vielä ole ihan varma mitä pukisin. Onneksi on vielä vähän aikaa miettiä :)

Mother's Day Graphics
Tässä vielä animoitu äitienpäivä toivotus kaikille äideille jotka lukevat blogiani! :)


Palailen illalla vielä asukuvien kanssa. Mukavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja: