torstai 7. toukokuuta 2009

Tiiliseinä

Hello! Eilen oli hiljaiseloa blogin puolella. On kivaa päivitellä joka päivä mutta eilen kyennyt. Mulla oli alaselkä niin jumissa että oli tosi huono olo. Tänään istuinkin töissä satulatuolilla ja hieman jumittelu helpottui. Aion näyttää kuitenkin lääkärille tätä koska on tämä niin kipeä ettei tee mieli mennä edes tanssitunnille. Nyt kun ollaan valitusosuus kirjoitettu niin voikin siirtyä muihin asioihin :)

Tässä asukuvia eiliseltä. En kyennyt enää postaamaan illalla, katsoin hieman peliä ja menin sitten nukkumaan koska kipu vei niin paljon voimia. Ainiin, pitää valittaa vielä sen verran että hitsin Suomi kun meni häviämään vaikka hallittiin peliä ja johdettiinkin jo.

Noniin eli eilisen asu näytti tältä: (en ole kuvissa ehkä elementissäni, eli siis näytän aika väsyneeltä koska selkäkipu vaivasi aika paljon mutta halusin kuitenkin kauppareissulla että otetaan nyt ne asukuvatkin sitten :) )


Photobucket

Photobucket

Photobucket

neuletakki -Vero Moda
korallipaita -Gina Tricot
farkkuleggarit -Vila
takki -Only
kengät -Bianco
koru -Våga




Photobucket

Tässä kuvaa uudesta tukkamallistani. Eniten muuttui otsatukka eli se on nyt paljon lyhyempi ja kevyempi. Tykkään itse ainakin paljon.

Photobucket

Tässä vielä kuva tukasta myös takaa otettuna. Tää tuli ihan vahingossa kun hovikuvaajani aloitti kuvailun hieman liian aikaisin :D

Ihanaa huomenna on perjantai ja viikon viimeinen työpäivä. Viikonloppuna otan rennosti ja nukun pitkään :)

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Oivoi, toivottavasti selkäkipu menee pian pois. Miten sä semmosen oot onnistunu saamaan? Nuori ihminen ja silleen. :P

Helena kirjoitti...

Selkäkipu on niin tuttua, toivottavasti menee ohi nopeasti!

Hiuksesi ovat kyllä todella nätit luonnonkiharineen ja kiva asu.

E kirjoitti...

oi, aivan ihana takki! tosi tyylikäs:-) kiva blogi sulla.

Reetta kirjoitti...

Dreamer Kaye: Selkäkipu johtuu siitä että mulla on 13-18 vuotiaana leikattu polvet neljä kertaa. Eli aina oli toinen jalka kipeenä ja jouduin käveleen pitkään huonosti. Fysioterapeutti on todennut sen että sen takia joskus voi selkä tulla kipeeksi mutta näin kipee ei oo ollut koskaan. Alaselkä on kaikista kipein. Tulipa selostus :D

melina: Kiitos :) Oon ihan rakastunut tuohon koralliin paitaan.

E: Kiitos :)

Milla kirjoitti...

mulla olisi haaste sinulle:)

E kirjoitti...

uutta postausta kehiin:) liityin muute lukijaksi, sen verran hyvä blogi!:-)

Reetta kirjoitti...

Milla: Kiitos, käyn tsekkailemassa :)

E: Kiva kuulla että liityit lukijaksi. Juu uutta postausta tulee ihan varmasti huomenna. Nyt on mennyt pari päivää selkäkipua parannellessa joten koneella ei ole kyennyt juurikaan istumaan. Lupaan korjata asian että postaustahti palaa normaaliksi :)