keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Raitapaita

Photobucket



Noniin täällä ollaan taas linjoilla hiljaiselon jälkeen :) Ihan ensimmäisenä esittelinkin päivän asun ja asussa on uusi H&M:n paketissa tullut ihana raitaneule. Tuo on aivan ihana päällä ja on kivanvärinen. Neule on kivunnut suosikkipaitojeni listalle :)


Olen tällä viikolla ollut kolme iltaa putkeen iltavuorossa joten aamuisin olen nukkunut pitkään ja laiskotellut. Lähtenyt töihin ja kun kahdeksan jälkeen illalla on kotona on tehnyt mieli laiskotella lisää. Loppuviikko on aamvuoroa ja ihanaa että viikonloppu odottaa jo nurkan takana. Viikonlopulle on luvattu myös huikeaa helleilmaa, ihanaa! Täytyy vain kaivaa hellevaatteet esille. Tällä viikollakin ollut välillä tosi lämmin, eilen sai lähteä töihin lyhythihasella, leggareilla ja pistokkailla. Mun selkä alkaa olla jo jees kunnossa (kiitos korkokenkien ;) ) korkkarit ja satulatuoli töissä auttaa selkeästi asiaa. Toivotaan että pysyy kunnossa :)


Viikonlopullekin on buukattu aika paljon ohjelmaa ja toivottavasti ehdin bloggailla. Nyt varmasti saisi ainakin ihania aurinkoisia kuvia. Nyt iltapalaa ja sitten unille. Huomiseen!


Tuleeko lämpimät ilmat sinun mielestä aina yhtä yllättäen joka kesä? Mun mielestä ainakin tulee. Aina on liikaa päällä :D

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aina tämä kesä tuntuu yhtä yllättäen tulevan. Aamulla töihin lähtiessä pitää kuitenkin vielä olla enemmän päällä, kun pyörällä ajelee ja on viileämpää. Päivällä sitten takaisin kotiin ajaessa meinaa joka kerta läkähtyä, kun onkin todella kuuma. Ei auta ikkunasta ulos katselu, vaikka huomaisikin, että aurinko paistaa, jos ei ole koko päivänä ulkona ehtinyt käymään ja veikkaa ilmaa viileämmäksi.

Odotan innolla viikonlopun kelejä, kun ollaan Tampereen reissulle lähdössä. :) Ihanaa jos pääsee hamosella olemaan ja vaikka siiderin (tai toisenkin ;) terassilla nappaamaan.

Pahalapsi kirjoitti...

Ihanan pirtsakka asu :)

Kyllä ne lämpimät ilmat usein liiankin yllättäen tulee. Ensimmäisinä lämpinä päivinä lähdin kouluun aamulla pitkähihainen t-paita, huppari ja pitkä musta takki päällä. :D jalassa toppavuoriset saappaat, polveen asti. Jalassa löysät mustat housut.
Voit vaan kuvitella, että olo oli kuin saunassa käynyt! Tuona päivänä oli iltapäivästä +25 astetta lämmintä :DD

Kaisa kirjoitti...

Hei, haastoin sut kenkähaasteeseen: http://dreamerkaye.blogspot.com/2009/07/kenkia.html

Anonyymi kirjoitti...

mihin oot hävinnyt? :o

Naily kirjoitti...

Minäkin vähän ihmettelin onko Ellie jäänyt kokonaan kesälomalle.

Reetta kirjoitti...

Hiphei täällä ollaan taas! Pahoittelut siitä että ei ole kuulunut minusta mitään. Nyt taas jatketaan :)