keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ja sitten tää haluais näyttää vaikka tältä..

Leikin tuossa Polyvorella ja tsekkailin mitkä olisi kivoja asukokonaisuuksia esim. syksylle. Sain sitten aikaiseksi vaikka mitä. Yritin kuitenkin tehdä sellaisia kokonaisuuksia joita voisin jopa vetäistä päälleni. Niin ja se että nuo vaatteet olisi jollain tavalla saatavissa.. Tosin tuossa on MiuMiun ja Pradan laukut.. Olisi hienoa jos löytäisi tyylikkäät samantyyppiset laukut ja samalla värillä! :)

Kaikki asut tehty siis Polyvorella

Photobucket

Kaikista asuista tulee mulle jotenkin sellanen "pikkusievä" olo. Mun tyyli ehkä enemmän onkin sellasta eikä mitään High Fashionia. Oon sitä mieltä että näyttäisin aika hölmöltäkin sellaisissa vaatteissa vaikka upeita ovatkin. Nappailin asuihin kuitenkin jotain tämän päivän juttuja eli mikä tekee myös hieman muodikkuutta lisää. Tarkoituksena oli tehdä kaksi arkeen sopivaa tyylikästä asua ja yksi rento ja ne näyttää kaikki aika kivoilta. Mietin että voisin ottaa tavoitteeksin hamstrata kaupoista juuri tuollaista :)

Mietin monesti tyyliäni ja haluaisin että se olisi aina samanlaista.. Mutta sitten ongelma on siinä että rakastan tyylikkyyttä ja korkkareita mutta rakastan myös huppareita ja tennareita joten siinä se ongelma onkin. Olenkin siis päättänyt kulkea niiden tyylien välillä fiiliksen ja tilanteen mukaan. Voisin joskus muutenkin kirjoittaa tyyliasioista enemmän, siis sellaista pohdiskelevaa juttua..


Mitä tykkäätte asuista ja mikä on suosikkinne?

Ei kommentteja: