tiistai 1. syyskuuta 2009

Panostus vai pihistys?

Olen etsinyt todella kauan kivaa mustaa clutchia joka sopisi bilekäyttöön ja vähän muuallekin mahdollisesti riippuen tilanteesta. Nyt olisi mulla totuuden hetket, joo on mulla taas isot ongelmat :D Ehkä te kuitenkin ymmärrätte..

Bongasin Asokselta French Connectionin laukun joka on aivan ihana perhosyksityiskohdallaan ja hinta olisi edullinen koska se on alennuksessa.. Jos tuo olisikin ainut vaihtoehto olisin jo klikkaillut sen ostoskoriin. Löysin sitten tietenkin Calvin Kleinin ihanan clutchin josssa on kiva kantohihnakin eli laukkua voisi roikottaa kätevästi ranteessa. Pieni ongelma on siinä että Calvin Klein on huomattavasti tyyriimpi kuin French Connection..



French Connection Clutch 26,16€ oikea hinta 58,86€



Calvin Klein
Clutch 167€






Molemmat on omalla tavallaan ihania ja jos olisin rohkea ottaisin molemmat. En kuitenkaan kykene siihen koska olemme myös suunnittelemassa tässä syksyn aikana lähtöä Barcelonaan.. Pitäisi siis senkin takia shoppailua rajoittaa.. Ehkä otan tuon FC:n laukun ja odotan jos CK tulisi alennukseen :D

Mitä mieltä te olette? Kumpi olisi kivempi?

4 kommenttia:

Naily kirjoitti...

FC-laukku on kaunis! Minulla tuo hintakin kallistaisi ehdottomasti sen puolelle, mutta mielestäni se on muutenkin kivempi. :) Tuo perhonen/korento on hauska yksityiskohta.

Reetta kirjoitti...

Tiia, alan itsekin kallistua FC:n laukkuun.. :)

llaura kirjoitti...

mun mielestä tuo eka on ehkä söpömpi! vaikka jos olisin itse rahoissani niin valitsisin CK'n, mutta niin kauan kun en tienaa säännöllisesti 3000e/kk, on tuo ehkä vähän liian suolainen hinta clutchista :o

Reetta kirjoitti...

llaura: Niinpä, ei oo mullakaan vielä sellaiset tulot :D