torstai 8. lokakuuta 2009

Kaksikymmentäkaksi

Mulla oli tiistaina synttärit, täytin helposti muistettava iän eli 22-vuotta. Siksi tietenkin helppo että siinä on kaksi samaa numeroa ja ne on kakkosia :D

Asukuvatkin otettiin synttäripäivänä mutta mulle tuli kriisi niiden kanssa ja mielestäni näytin ihan kamalalta joten en voinut niitä sitten julkaista. Tässä luvassa nyt kuvaa synttärikakusta ja tämän päivän asusta.


Photobucket


Tein valkosuklaa-daim kakun Hellapoliisi.fi sivustolta löytyneen ohjeen mukaan. Voin kertoa että tuo oli todella hyvää mutta ei kuitenkaan liian makeaa vaikka niin voisi luulla. Kahvilla kävivät yksi kaveri ja mun + Laurin vanhemmat. Mulla oli jo sen verran hyvä olo että kakun jaksoin leipoa :) Tosin tuo on niin helppo ja vie vähän aikaa joten ei tarvinnut paljoa voimia siihen.



Photobucket
neule -H&M / leggarit -Gina / paita -H&M / kengät -Bianco / laukku -Benetton / takki -Only / huivi -Seppälä


Tässä tämän päivän asu jolla kävin kaupungilla ja töissä. Siis kävin oikeasti töissä, olin siellä 3h kunnes kuume nousi ja lähdin kotiin :/ Huomenna pääsen lääkärille, katsotaan mikä on tuomio. Toivottavasti mun kuumeilu ei johdu paikan sisäilmasta. Hermo menee koska kotona on ihan jees olo. No katsellaan ja yritetään olla ottamatta paineita tilanteesta. Enhän sille mitään voi. Korkeintaan voin saada vahvemmat allergialääkkeet.

Mukavaa torstai-iltaa!

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut ikäkaimalle! :D

Naily kirjoitti...

Synttäreitä toivottelinkin jo FB:n kautta, mutta eihän sitä liikaa voi toitottaa, onnea siis vielä kerran! :D Kakku näyttää namilta. :P Suklaantuskassa tässä taistelen hirveän hässäkän keskellä. Onneksi on perjantai. Huomenna pitäisi päästä herkuttelemaan anopin synttäreiden kunniaksi.

Helena kirjoitti...

Voi onnea myöhästyneesti!!! Olet vielä niin ihanan nuori!!

Sandylion kirjoitti...

Paaaljoon onneaaa! :) Toivottavasti pystyt jatkamaan töissä ilman sairastelua. Kuluttavaa kun on jatkuva kuume, onhan tutkittu ettei sulla oo rauhaskuumetta? Ite oon sairastanut sen, kuumeilua kesti 3 kk :(

Reetta kirjoitti...

Kaye: Kiitos :) Ollaan ihan samiksia :D

Tiia: Kiitos vielä :) Kakku oli aika namia :P Hyvä että saat herkutella viikonlopun aikana!

melina: Voi kiitos :)

Sandylion: Kiitos :) Sitä ei ole tutkittu vielä. Menen maanantaina lääkäriin ja sit varmaan tutkitaan kaikki mahdolliset. Vielä on vaan epäilty pitkittynyttä virustautia / sisäilmaioireilua.