perjantai 2. lokakuuta 2009

Kuinkas sitten kävikään..

Lupailin eilen aamuisessa postauksessa asukuvia. Valitettavasti niitä nyt ei tule koska ehdin jopa olla kolme tuntia töissä kun kuume nousi ja olo muuttui aivan kauheaksi. Ei sitten ollut voimia kuvata asua kun tulin lääkärin kautta kotiin. Nyt ollaankin sitten sairaslomalla ensi keskiviikkoon asti. Torstaina palaan töihin. Lääkäri pelkää että pitkittynyt flunssa johtuisi paikan sisäilmasta, muutama muukin oireilee (tai oikeastaan aika moni ) ja ala-asteella olin homekoulussa. Silloin altistuin kaikelle tuollaiselle todella pahasti. Lääkärin mielestä on nyt hyvä testata miten tilanne muuttuu jos olen niin kauan pois että flunssa olisi parantunut. Toivotaan että tämä olisi vain pitkittynyt flunssa eikä johtuisi muusta. No hei ei tästä pitänyt mitään sairaskertomusta tulla. Saan kuitenkin ensi viikon alussa käydä ihmisten ilmoilla, lääkäri antoi luvan :)

Nyt saatte eilisen asun vähän erilaisessa muodossa. Kaikki vaatteet paitsi takki ja huivi eivät ole suoraan samat mitä mulla oli. Kengät on ihanat ja neule mahtavan lämmin ja pehmä. Olisin tuossa asussa viihtynyt ihan koko päivänkin töissä jos olo ei olisi ollut niin huono.

Photobucket

neule -H&M / farkut Levi's / nahkatakki -Only / kengät Josefssons / huivi -Seppälä / laukku -Benetton Takki bongattu kuvaan Elloksen sivuilta ja huvi Googlettamalla.

Vaikka päivän asuja ei ahkerasti nyt tule niin mulla on muita juttuja mielessä. Kunhan saan inspiraation kun tää flunssa on sellanen että välillä ei jaksa mitään ja välillä on ihan hyvä olo.

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Voih sua, kamalaa kun kuume vaan jatkuu ja jatkuu. Mäki olin muutama vuosi sitten koko syksyn enemmän tai vähemmän kipee. Se on raivostuttavaa, varsinkaan kun mikään ei tunnu auttavan.
Toivottavasti homma selvii ja pääset taas jatkaa töitä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti nyt paranisit kunnolla! Mä epäilen kyllä kanssa, että siellä talossa on jotain, kun mullakin oli aina viikolla ihan kipeä olo ja sit kun oli vapaata, niin ei mitään. Ja onnea muuten siitä työpaikastakin , kirjottelin jo kerran tänne, mutta sit kai painoin jotain väärää nappia ja
mun kommentti jotenkin mystisesti hävisi, enkä jaksanut kirjoittaa enää uudestaan :D -Heidi

Reetta kirjoitti...

Kaye: Kiitti tsempistä :) Toivotaan että tämä nyt menisi kunnolla ohi kun sain tarpeeksi lepoaikaa. Raittiissa ilmassa saa kuitenkin käydä niin musta ei tule ihan mökkihöperöä :D

Anonyymi: Tämä ilahdutti kun kirjotit tänne! Kiitos, se työpaikka meni vähän mutkan kautta mutta tuli kuitenkin :)

Niin sä valitit oireista myös. Sullakin oli se yksi pitkä flunssa sillon. Toivotaan että saadaan asialle tehtyä jotain. Siellä tuntuu koko ajan enemmän olevan oireilevaa porukkaa.

TanjaK kirjoitti...

Mäkin haluun ton valkosen neuleen, mut meidän h&m:ssä on vaan isoja kokoja jäljellä valkosessa!

Naily kirjoitti...

Kaunis on tuo valkoinenkin versio H&M:n neuleesta. Minulle vaaleanharmaa oli erikoinen valinta, kun yleensä suosin tummia värejä, mutta onneksi noudatin hanituksen mielipidettä, koska tykkään väristä nyt kovasti. Tuo malli oli minusta ihana. :)

Voi, mullekin tuo koko asuyhdistelmä!

Reetta kirjoitti...

Tanya: Kannattaa katsoa nettikaupasta, siellä varmaan on niitä :)

Tiia: Neule on ihana ja hyvä että löysit vähän uutta väriä asuihisi. Se piristää kivasti :)