torstai 22. lokakuuta 2009

Puikoilla

Photobucket

Olen yrittänyt etsiä pitkään vaaleanpunaista täydellistä neuletakkia. Aina on kuitenkin ollut väärän sävyinen / mallinen / liian kallis. Vanhojen (tai siis tuo on viime keväältä ei se nyt niin vanha ole) Novita lehtien ohjeita selaillessani löysin kuitenkin aika kivan mallin. Ajattelin tehdä tuollaisen vaaleanpunaisen perusneuletakin. Sitten muokkaan vähän ohjetta ja teen samanlaisesta luonnonvalkoisen kietaisuneuleen. Jos en sitä ennen löydä sopivaa ohjetta tai kaupassa kävele vastaan. Ei muuta kun puikot heilumaan. Tuo on tehty Novitan Rose Mohair langasta ja se on tosi edullista. Neuleelle tulee hintaa n. 15 euroa joten ei paha. Sitäpaitsi neulominen on kivaa.Etu tuossa on myös se että se tehdään aika isoilla puikoilla joten pitäisi valmistua ihan suhteellisen nopeasti. Ei tartte koko ajan napostella telkkaria katsoessa jotain herkkuja kun kädet heiluu puikkojen kanssa :D

5 kommenttia:

-L- kirjoitti...

Kuvan neuletakki on todella hieno. Ihanan tyttömäiset väritkin. :) 15 euroa ei ole ollenkaan paha hinta ja samalla saa tosiaan puuhaa iltoihin! :)

Lilou kirjoitti...

Suloinen! Ihan sun värit! Ja syvä kunnioitukseni, itse en TODELLAKAAN osaisi neuloa mitään lapasia kummempaa :)

Kivaa, kun olet taas kirjoitellut ahkerampaan!!!

Mongusti kirjoitti...

Sulla vasta ihastuttava blogi onkin! Upea ulkoasu.:) Ja ihania asuja:)

Mar3ngi kirjoitti...

Ihana toi neule! Minä neuloin joskus aikoinaan tosi paljon, mutta nyt teen vain jotain pieniä juttuja, kun tuntuu et innostus lopahtaa helposti ja sitten puolivalmiit työt jäävät lojumaan vuodeksi-pariksi ;)

Reetta kirjoitti...

-L- : Niin onhan tuo aika söpö. Ajattelin aluksi tehdä vaaleanpunaisen kokonaan ja sitten jos se on hyvä niin teen kuvioversion :)

Lilou: Niin minäkin luulin että en osaa. Äitini on aina ollut kova neulomaan joten innostuin itsekin. Ei se loppuen lopuksi ole niin vaikeeta mutta vaatii kärsivällisyyttä.

Mongusti: Voi kiitos kehuista. Piristi päivää todella paljon :)

Mar3ngi: No voin tunnustaa että sain tänä syksynä valmiiksi erään kaksi vuotta sitten aloitetun kaulahuivin. Toisaalta kesken jääminen johtui varmaan siitä että sitä oli niin tylsä neuloa :D Aina tietenkin on se kesken jäämisen vaara mutta jos teen pinkkiä neuletakkia ni uskon että halu on kova saada se valmiiksi.