keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Sovituskopissa

Photobucket

toppi -GT / neule H&M / farkkuleggarit -Vila / nilkkurit -Duffy / huivi -Seppälä


En ole koskaan aikaisemmin kuvaillut sovituskopissa asuja. Nyt kuitenkin ajattelin tehdä niin koska oli niin pimeä päivä että kotona oli aika huono valaistus. Ihan ok kuva tuosta tuli mutta haluaisin normaalisti sellaisia kunnollisia ja selkeitä plus valoisia asukuvia. Pihalla olisi kaikista parasta ottaa mutta aina ei ole mahdollista raahata tuota miestä mukana ulos. Asu on aika peruslinjaa mut sen piti olla käytännöllinen koska pyörin kaupungilla, ei liian kuuma eikä kylmä. Oli tuossa päällä sitten vielä musta villakangastakki.

Huomenna menen töihin viikon sairasloman jälkeen. Nyt on ollut taas jo ihan hyvä olo joten katsotaan miten työnteko vaikuttaa. Pitäkää peukkuja että ei tarvitse taas lähteä kesken päivän pois. Mulla on hirmuinen ikävä työkavereita. Nyt jatkamaan pyörökaulahuivin neulomista ja katsomaan ihanaa Karjalan kunnailla sarjaa. Huivin pitäisi olla kohta valmis joten siitä luvassa kuvia lähiaikoina.

PS. Voi olla että joudun käydä huomenna hakemassa varauksesta tuon edellisen postauksen paljetti-ihanuuden.. Voihan se olla että poikia vähän töissä naurattaa kun ilmestyn kimaltavassa paidassa joku päivä paikalle mutta sanon niille sitten vain että "This is my style" :D

Ei kommentteja: