keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Paljettihuppari

Photobucket


Vero Moda, 34,95€ Jätin hupparin varaukseen kun mietin että onko se liian teini. Musta väri ja mustia paljetteja. Huppu on kokonaan paljettia. On tää kyllä aika ihana.. Oon kyllä miettinyt jos yrittäis kasvaa aikuiseksi joskus näissä vaateasioissa. Aina ei vaan pysty. Kimallus on kivaa ja hupparit on ihania!

Ihanaa keskiviikkoiltaa. Minä lähden vielä uudestaan kaupungille..

3 kommenttia:

Mar3ngi kirjoitti...

Minä katselin tuota samaa hupparia viime viikolla Hesassa. Jätin kauppaan, koska mietin materiaalia... se vaikutti vähän verkkatakin tuntuiselta, joten mietin että nyppyyntyykö helposti?!
Tuollaisia samanlaisia ihan collegekankaisia huppareita oli kesällä myynnissä Vero Modassa, mutta ne kaikki menivät tyyliin päivässä :( Silloin ei olisi kannattanut jäädä miettimään!

Unknown kirjoitti...

Hieno huppari! Minusta tuo ei vaikuta liian teiniltä. Sitä paitsi mie ole sinua vanhempi ja itselläkään ei ole kiire pupupaidoista irti. :D Joskus saa vähän lapsettaa/teinittää. Tärkeintä, että itse viihtyy ja tykkää. Minusta ei jakkupukutätiä heti saa.

Reetta kirjoitti...

Mar3ngi: Täytyy vielä tsekata materiaali. Oon nykyisin aika tarkka niiden kanssa. Toisaalta pesen yleensä kaikki vaatteet 30 asteessa ja oon huomannut että ne ei mene juurikaan huonoksi. Kun se että pesis kuumemassa vaikka saisi pestä. Ja onhan se ekologisempaa ;) Harmi kun et ostanut vastaavaa kesällä. Niin ja kiva kun sain hyväksynnän voinkin sit laittaa tuon päälle jos nähdään joku kerta! Pitäisikin sopia ihan oikeesti siitä. Menen tänään töihin, katotaan mitä siitä tulee :D

Tiia: Niin olen kyllä samoilla linjoilla sun kanssa. Oon pikkusen yrittänyt etsiä sellasta klassisempaa / aikuisempaa tyyliä mutta ei se taida onnistua kun rakastan huppareita ja tennareita. Sit kuitenkin tykkään klassisesta tyylikkyydestä. Yritä siinä sitten löytää oma tyyli :D Ehkä sitten viisikymppisenä ;)