tiistai 20. lokakuuta 2009

Pirtelöä, korvapuustia ja sämpylöitä

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Tänään..



..sovitin ihanaa vaaleanpunaista lämmintä neuletta H&M:llä. Ihan mahtava päällä vaikka pelkäsin että se näyttää päällä raskaalta "löijältä" mutta se olikin siis ihana. Aion ehkä napata sen kassan kautta kotiin joku päivä..


..ostin Lokakuun Trendin. En ole pitkään aikaan lukenut sitä vaikka lehti tuli minulle monta vuotta. Hinta oli edullinen ja kaiken lisäksi kannessa luki että 10 % tuotosta menee Naisten mielenterveystyölle. Hyvää asiaa pystyi siis tukemaan.


..menin Coffee Houseen ystäväni S:n kanssa. Korvapuusti oli niin iso että söimme sellaisen puoliksi. Lisäksi join suklaapirtelön joka kuitenkin kuvassa näyttää ihan kahvilta :D Coffarin suklaapirtelö on ihan mahtavaa joten suosittelen kaikille!


..leivoin vielä illalla sämpylöitä. Osaan laitoin unikonsiemeniä ja osaan juustoa päälle. Laitoin taikinaan mukaan ruisjauhoja ettei tulos olisi ollut liian vehnäinen. Tuli aika namia.


..iltapäivällä käväisin mummon ja papan luona kahvilla. Siitä nyt ei ole kuvamateriaalia.



Nyt voisinkin harkita nukkumaanmenoa, alkaa päivä kääntymään pikku hiljaa keskiviikon puolelle. Voisin huomenna kuvata päivän asua jos tajuaisin tehdä sen päivänvalossa.. :)

2 kommenttia:

Mar3ngi kirjoitti...

Ihana neule!! Pitäskö minunkin käydä sovittamassa... Hmm.. oliko noita muun värisiä? Vannoin kyllä olevani ostolakossa koko loppu vuoden, kun Hesan reissuun meni niin paljon rahaa ;)

Reetta kirjoitti...

Mar3ngi: Ainakin oli tummanharmaana ja ehkä mustana. En ole ihan varma. No mut ainahan sitä voi jotain ostaa jos se on tosi ihanaa ;)