sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Valoa

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Ostin muutama päivä sitten vihdoinkin sisustusvalot kotiimme. Olen todella usein ihaillut tutuillani valoja maljakossa ja nyt sain itsekin ihanat valot. Tässä on kivaa se kun nämä voi laittaa esille jo pitkästi ennen joulua ja tuovat ihanasti piristystä pimeyteen. Maljakko on saatu ylioppilaslahjaksi ja on Tommy Tabermanin sarjaa. Maljakko on mielestäni aivan ihana.

7 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Sain samaisen maljakon toissa jouluna, mutta se hajosi muutossa.:(

Kaisa kirjoitti...

Heii, mäki sain samanlaisen maljakon yo-lahjaksi. Se on kyllä edelleenkin lahjapapereissa jossain pahvilaatikon pohjalla. :D Hyvä idea, täytyy itekin toteuttaa... ens vuoden jouluna. Tänä jouluna en ehkä viitsi ruveta mitään tekemään, kun lähden vaihtoon jo ennen joulua. :D

Reetta kirjoitti...

MouMou: Harmi juttu koska tuo on mielestäni erityisen tyylikäs maljakoksi.

Kaye: Juu kaivat kätköistä sitten ensi syksynä! Suosittelen koska tuo on niin kiva :) Harmi kun en tajunnut ostaa toista samanlaista silloin.

Hennu kirjoitti...

Onpas noi valot ihanan näköiset tuossa maljakossa, pitää ehkä käydä hankkimassa itsellekin ;) Ja piristää kyllä syksyä kivasti..

Naily kirjoitti...

Hahaa, meille tuli myös sisustusvalot viikonloppuna ja ovat olleet jo käytössä. Halusin vihreät valot maljakkoon (pitää laittaa kuva, kun saan ne purettua kännykästä). Piristävät ihanasti pimeitä iltoja. Kauniit ovat teidän valot myös. :)

Naily kirjoitti...

Ja tuo Tabermannin maljakko löytyy myös meiltä. :D Sain sen muistaakseni valmistujaislahjaksi. Taisi olla aika yleinen lahja jossain vaiheessa.

Reetta kirjoitti...

Hennu: Suosittelen, on niin ihanat!

Tiia: Oli varmaan yleinen lahja mutta tosi hyvä sellainen ja laita kuvaa teidänkin valoista :)