lauantai 17. lokakuuta 2009

Onko pakko keksiä otsikko?

Tulin ilmoittelemaan että täällä ollaan vielä. Jotenkin on vaan nyt ollut sellainen hankala vaihe koska sairastelu on kestänyt jo 4 viikkoa. On energiat aika lopussa. Sain onneksi antibioottikuurin maanantaina joten toivotaan että alkaisi helpottamaan tämä flunssa ja siihen liittyvät oireilut. Menin torstaina taas töihin mutta muutaman tunnin jälkeen tuli niin kauhean paha olo että oli pakko lähteä pois ja sain taas saikkua ensi keskiviikkoon asti. Lääkärin mukaan mun elimistö on jotenkin nyt tosi rasittunut pitkästä sairastamisesta. Sitten kun oikeasti pitää tehdä töitä ja keskittyä niin se ei jaksa..

Pahoittelen että tämä blogi on nyt tälläinen sairaskertomus blogi.
Yritän tässä nyt kirjoitella mukavia juttuja tänne kunhan saan aikaiseksi ja jaksan inspiroitua. Minunkin aina niin iloinen, pirteä ja positiivinen asenne on alkanut kärsiä tästä sairastelusta. Tunnolliselle työntekijälle on aika tuskaista olla jatkuvasti sairaslomalla. Silti yritän kuitenkin mennä hyvällä mielellä eteenpäin :) Lääkäri sanoi että ei saa jäädä kotiin murehtimaan että jos vain jaksaa niin saa mennä ihmisten ilmoille ja hyvä niin!



Ottakaa mallia Puolenhehtaarin metsän asukeista ja pitäkää sateenvarjo mukana viikonloppuna. Voi olla että sitä tarvitsee, täällä näyttää aika märältä kun ulos katsoo.

Mukavaa lauantaita!

2 kommenttia:

Mar3ngi kirjoitti...

Nyt lähdet vain ihmisten ilmoille piristymään!! Jos aika käy pitkäksi niin tiedät että minuun voi ottaa yhteyttä ja ehdottaa tapaamista :)

Reetta kirjoitti...

Mar3ngi: Kiitti tsempistä ja tiedän sen :)