perjantai 6. marraskuuta 2009

Paljetteja perjantaina

Photobucket

paljettihuppari -Vero Moda / farkkuleggarit -Vila / huivi -Seppälä

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Asukuva on otettu tänään klo 20 jälkeen joten muokkasin värejä että paljetit näkyisivät ehkä hieman paremmin. Huppu ja taskut ovat täynnä paljetteja jos tuosta sen verran näkisi. Huppari oli toista kertaa päälläni ja töissä huomasin että hihat ovat aivan nukkaantuneet. Aion käydä näyttämässä paitaa Vero Modassa että laatu ei ehkä ole ihan paras mahdollinen. Yleensä kuitenkin Vero Modan ja Onlyn vaatteet kestävät.

Olin töissäkin tänään ihan koko päivän ja vaihdoin paikkaa jotta en oireilisi mahdollisesta sisäilman ongelmasta. Toistaiseksi oli helpompi olla, katsotaan miten ensi viikko sujuu :) Hyvä kuitenkin että pyritään saamaan ratkaisu asialle.

Iltavuoron jälkeen tulin kaupan ja lähipizzerian kautta kotiin ja suoraan sohvalle katsomaan telkkaria.

Oli muuten huippu piristävää tulla ulos töistä kun oli tosi paljon lunta, oikein muutama sentti. Ihanaa miten kivalta näytti kunnon lumisade taas pitkästä aikaa! Enkä tietenkään tajunnut ottaa kuvaa, höhlä minä!

Ihanaa lumista viikonloppua!

3 kommenttia:

Mongusti kirjoitti...

Apua, nyt alko tehdä mieli karkkii!!!:D

Mar3ngi kirjoitti...

Herrrkullisia kuvia :)

Kannattaa käydä siellä Vero Modassa koska ne hupparit oli nyt tosiaankin -50% ja maininta että ovat 2.laatua. Mä katsoin jo noita huppareita Hesassa ja en ostanut koska kangas tuntui sille et nyppyyntyy helposti.

Toivon mukaan paikan vaihdos helpottaa sun oireilua!!

Mukavaa viikonloppua!!

Reetta kirjoitti...

Mongusti: :D Oon ihan ihastunut Tutti Frutti Smoothie karkkeihin. Lisäksi olen löytänyt Lontoon rakeiden ihmeellisen ihanuuden pitkästä aikaa!

Mar3ngi: Istun nyt kakkoskerroksessa, katotaan miten käy. En ehtinyt olla siellä kun muutaman tunnin.

Kävin hupparin kanssa Vero Modassa ja he lupasivat ottaa yhteyttä kun myymäläpäällikkö on maanantaina töissä. Sitten ratkeaa miten käy. Raportoin asiasta varmasti.