sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Isien juhla

Kuluvana viikonloppuna on juhlittu isiä ja pappoja oikein urakalla. Eilen olimme vanhempieni luona syömässä ja myös sisarukseni olivat siellä. Illalla menimme siitä vielä poikaystäväni vanhempien luokse ja juhlimme hänen isäänsä. Lauantaina piti juhlia omat isät koska nyt sunnuntaina kävimme muistamassa pappojamme. Olimme äitini vanhempien luona tänään ja siellä syötiin pitkän kaavan kautta. Aloitettiin kuoharilla ja siitä seurasi lämmin ruoka, jälkiruoka + kakkukahvit. Oli mahtavaa ja ihanaa kun kaikki oltiin koolla. Äidin sisarukset ja mun serkut ja kaikki. Meitä oli 15 paikalla ja joka vuosi on sama perinne. Aika kivaa. Kuvat ovat eiliseltä vanhempieni luota.

Asukuvia on vain yksi koska ihastuin kokonaisuuteen. Asu oli siis päällä eilen ja tänään :) Voi kamala sama asu kaksi päivää putkeen :D


Photobucket

neuletakki -Vero Moda / tunika -Vero Moda / leggarit -Gina / koru -Glitter



Photobucket

Isi oli tehnyt ruuaksi Lasagnea. Mun isin tekemä Lasagne on maailman parasta!

Photobucket

Jälkkäriksi oli äidin tekemiä pullia. Nams!


Huh, viikonlopun aikana on tullut syötyä ihan tajuttomat määrät. Ensi viikolla en syö mitään ;) Onneksi kävin eilen Elixialla tanssimassa teematunnilla Famea, jotta läskit sulaa ;). Oli ihan mahtavaa! Sarja tanssittiin tietenkin uusimman Fame biisin tahtiin.

3 kommenttia:

-L- kirjoitti...

Oih, miten herkullisen näköisiä ruokia ja leivonnaisia! Nam.

Helena kirjoitti...

Voi että, näyttää herkulliselta tuo lasagne ja salaattiannos ja pullat :) Mulla on muuten just uunissa lasagnea.

Tuo kuulostaa myös upealta tuo teidän isänpäivän perinne papan luona. Toivon, että voin omien lasteni kanssa toteuttaa samaa tulevaisuudessa. Omat vanhempani kun asuvat melkein 400 kilsan päässä :(

Reetta kirjoitti...

-L-: Ja namia oli :)

melina: Olen siinä onnellinen että koko sukuni asuu samassa kaupungissa. Toivottavasti teilläkin joskus onnistuu isolla porukalla kokoontuminen :)