lauantai 21. maaliskuuta 2009

Oh No, More Shoes :)

Esittelin tällä viikolla tässä postauksessa ihania upeita korollisia kesäkenkiä. Havahduin kuitenkin siihen todellisuuteen että aina ei jaksa tai pysty sipsuttelemaan korkeilla kengillä joten mietin myös matalapohjaisia vaihtoehtoja. Esittelen nyt muutamia ihanuuksia mitä voisin jalkaani sujauttaa kesällä. Vaikka korolliset sandaalit olisi kuinka ihania tahansa, jalat tarvitsevat lepoa ja pidempiä matkoja ei korkkareilla talsita :) Oli muuten vaikea löytää yyberihania matalapohjaisia kenkiä..





Biancon valkoiset gladiaattorisandaalit ovat aika ihanat. Uskon myös että ne ovat hyvät jalkaan ja kivannäköiset :) Minulta puuttuu kokonaan mustat ihan perinteset ballerinat joten ne on must hankinta. Biancon kuvassa olevat versiot kustantaa 39€ joten ne ovat kohtuuhintaiset ja varmasti hyppäävät kenkäkokoelmaani jossain vaiheessa :) Vagabondin vaaleanpunaisista sandaaleista tulee läpsy/varvastossu fiilis. Kengät näyttävät siltä että sopisivat hienosti rentoon kesäpäivään: kaupungille, rannalle tai hengailuun :) Bronxin sandaaleissa väritys on ihana ja malli on mukavan perus mutta siinä on jotain jujua että ei ole ihan tylsät. Voisin ottaa mielelläni myös nämä koristamaan kenkäkokoelmaani. Siis tiivistettynä: haluan kaikki kyseiset kengät :D


Tämän viikon kahden kenkäpostauksen ja niiden ihailun seurauksena olen tullut siihen tulokseen että tarvitsen (HUOM: tarvitsen, muuten menee kesä pilalle ;)) niin ja haluan Ballerinat, kahdet matalapohjaiset ja kahdet korolliset sandaalit. Great, ja jos mulla on yhteensä neljät sandaalit kesäksi niin Suomen kesässä voin käyttää niitä ehkä kahtena päivänä joten joudun vaihtelee kenkiä sit monta kertaa päivässä ;) Tuleekin siis mieleen että mitä teen noin monilla uusilla kesäkengillä ;) Mutta kun ne on ihania! :D


Tänään on ollu kiire päivä. Olen hypännyt siellä ja täällä koko päivän, ehdin kuitenkin käymään easyaerobicissa ja coressa, jee! Huomenna tulossa enemmän postauksia ja asukuvia. Tänään en ehtinyt räpsäistä kuvia. (Niin oma vika kun sählään kaikkee muuta ja tulee kiire :D ) Nyt voisin lähteä unille että huomenna saa jotain järkevää aikaiseksi :)


Rentouttavaa viikonloppua!


Kuvat Bianco.com, Vagabond.com ja Bronxshoes.com

9 kommenttia:

J kirjoitti...

vagabondin pinkit sandaalit on tosi suloiset ja pehmeän näköiset:-) tahtoisin myös tollaset sandaalit (kuvassa valkoiset) mustana:-)

semma kirjoitti...

Auts, mullakin on iso puute mustista perusballerinoista..Parit varteenotettavannäköiset on jo osunut silmään, muttamuttamutta...

Onnea etsintöihin!

Alma kirjoitti...

Oih, mä ihastuin noihin Vagabondin pinkkeihin sandaaleihin. Itselläni on se ongelma, että kokoni on 35, eikä siihen kokoon löydy korkkareita! Matalalla korolla korkkarit voi olla 36, jos laitan jonkun korokkeen päkiän alle. Mutta nyt mm tilasin Henkalta yhdet aivan ihanat korkeakorkoiset korkkarit, kun toivoin toivoin toivoin, et ne olis hyvät kuitenkin sattumalta. Mut noup - palautukseen menee.:( Joten sen vuoksi itse katselen aika pitkälti myös noita matalapohjaisia kenkiä.

Reetta kirjoitti...

Runway: Pinkit on suloiset ja toisi ihanaa kesäfiilistä. Mustat versiotkin olisi kovin kivat :)

semma: Kiitos ja kuin myös sullekin :)

Alma: Hassu juttu kun sulla on liian pieni ja mulla liian iso jalka. Jalkani on 39 mutta liian leveä esim. Dinskon kenkiin. Onnea kenkäetsintöihin :)

Stylespot kirjoitti...

Ehdottomasti pitää käydä nuo Biancon balleriinat sovittamassa kun täksi kesäksi sellaisten hankinta on edessä:)Vagabondin valikoimista en tämän kesän mallistosta sopivia löytänyt, mutta nuo ovat juuri sopivan sirot ja klassiset.

Riikka kirjoitti...

Ihanat noi Biancon valkoiset gladiaattorit.. Tähän aikaan vuodesta kaikki kesäkengät alkavat houkuttelemaan ihan liikaa!

Tanja kirjoitti...

Oi että noi Bronxit on hienot! *_*

Reetta kirjoitti...

Biancon gladiaattorit on kyllä ihanat nam!

Reetta kirjoitti...

Lovely: Näimpä, Biancon versiot on juuri sopivan oloiset :)

Riika: Niin houkuttelee, kesä missä viivyt?

Tanja: Joo niin on!

Reetta: Arvaa vaan haluanko sellaiset? :D