maanantai 18. toukokuuta 2009

Clutch

Mulla on ollut jo jonkin aikaa innostus hankkia iso arkikäyttöön sopiva clutch. Varsinkin kesää kohden ajatus tuntuu koko ajan paremmalta. Aina ei jaksa kantaa kahvoista laukkua ja olan yli menevä laukku hiostaa helteellä. Oivallinen olisikin iso clutch jota voisi tyylikkäästi pidellä kädessä. Kokosin kollaasiin muutamia kivannäköisiä mitä voisin itsekin käyttää. Kaikki laukut ovat Asokselta. Aluksi kun nämä laukut alkoivat yleistymään pidin niitä epäkäytännöllisinä ja hankalina, nyt kuitenkin olen sitä mieltä että nämä toimii :)



Photobucket



Kaikki on jollain tapaa suosikkejani mutta mieluiten ottaisin jonkun isoista mustista. Valkoinen Guess teksteillä oleva laukku on aika rouhean kiva mutta en tiedä sopisiko se kuitenkaan ihan täydellisesti just mulle. Vaaleanpunainen olisi ihana ja kirkaaanpunainen piristäisi tummaa asua. Käytännöllisyys kuitenkin ratkaisee tällä hetkellä ja jompi kumpi mustista laukuista hyppäisi ostoskoriini. Bonuksena voisin ostaa jonkun erikoisemman myöhemmin :)


Mikä clutcheista on suosikkisi? Pidätkö yleisesti ottaen clutch tyyppisistä laukuista?

6 kommenttia:

Lou kirjoitti...

Itse en omista ainuttakaan clutchia, mutta haluaisin kyllä jonkun. Tuollainen perusmusta olisi varmaan aika kätevä (ensimmäinen kuva), mutta toisaalta myös tuo viimeinen Guessin clutch näyttää kivalta.

Sinulla on muuten todella pirtsakka ja mukava blogi, tykkään paljon :)

Marengin elämää kirjoitti...

Minäkään en omista clutchia, mutta olen katsellut niitä sillä silmällä :) Minä näin JC:ssä kivan musta-valkoisen eikä hintakaan ollut paha, olisiko ollut 12,90 euroa?!

Noista kivimmat ovat vaaleanpunainen ja puna-valkoinen. Musta on kyllä aina musta ja sopii kaikkien kanssa =)

Anonyymi kirjoitti...

musta tikki ois nam!

Anonyymi kirjoitti...

Itse omistan yhden clutch- tyypisen laukun, jossa jonkin näköinen kahva on. Nätein noista asos-laukuista on tuo alakulman punainen :)

Reetta kirjoitti...

Lou: Kiitos, tuli hyvä mieli :)

Marenki: Täytyykin käydä katsomassa JC:ssä, koska hinta olisi todella kohtuullinen :) Näin on, jos mulla olisi rajattomasti rahaa niin ottaisin nuo kaikki :D

Anonyymi: On :)

Sini: Se on myös ihana, olen itse hurahtanut kaikkiin kuvassa oleviin :D

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Clutchit ovat mielestäni usein aika nättejä ja tosi siroja. Koen ne kylläkin hankaliksi, koska oikeastaan ne ovat niin pieniä, että sopivat vain iltamenoihin. Pelkään kuitenkin hukkaavani clutchini esim. tanssilattialla tai ravintolan pöydän kulmalta. Tästä johtuen omistamani söpöt clutchit eivät kovinkaan usein pääse ulkoilemaan. :/

Näistä oma suosikkini on vaaleanpunainen. :)