sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Ihana Rölli

Olimme eilen siskoni luona katsomassa ihanaa hoitokoiraa nimeltä Rölli. Rölli on labradorinnoutaja ja aivan ihana, suloinen ja kiltti koira. Mulla on ollut hirmuinen koiran paijaus kuume jo pitkään. Siskollani oli aikaisemmin kaksi koiraa mutta molemmat on lopetettu koska ne olivat jo niin vanhoja ja höppänöitä. Siskoni perhe ei ole toistaiseksi ottanut vielä uutta koiraa, mutta koiria he hoitavat mielellään. Rölli on siskoni ystävän koira. Viimeksi olin nähnyt Röllin pentuna, nyt ikää on jo reilu kaksi vuotta. Omaa koiraa emme voi ottaa koska olemme molemmat Laurin kanssa sen verran allergisia. Koirien kanssa voi muuten välillä hengailla kunhan muistaa syödä allergialääkettä :)

Nyt on hieman kuvasaldoa Röllistä ja kuvissa vilahtaa välillä siskoni poika joka on mun kummipoika. Vaatetus oli rentoa, sopii juuri hyvin koiran paijaukseen :) (Kuvia saa suuremmaksi kilikkailemalla.)







Ja loppuun päivän random ilme. Jotain pelleilin ja heti pääsin kuvaan :D


Loppuilta menikin Euroviisuja katsoessa Laurin porukoiden luona. Päätettiin jo valmiiksi että jäädään yöksi, kun ei jaksa millään ajella kotiin enään keskellä yötä. Oltiin siis yökylässä :)



Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Nyt mun on aika mennä nukkumaan :)

3 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Ihanan kaunis turkki Röllillä. Nuo mustat labbikset ovat niin suloisia, ihan röllimäisiä!

Reetta kirjoitti...

melina: Näin on :)

Sandylion kirjoitti...

Ihana koira kyllä tosiaan! Ite olin ennen allerginen koirille, sain sellasia kohtauksia et oli aina pakko mennä terveyskeskukseen hengittelemään hyöryä ja jotain lääkettä. Vuosien siedätyshoito on kuitenkin tepsinyt ja aion ottaa oman koiran joskus (kun saadaan poikaystävän kanssa ihan oma asunto) :)