perjantai 15. toukokuuta 2009

Pinkkiperjantai

Day's outfit:



Photobucket

Photobucket

neuletakki -Vila, pikeepaita -Gina Tricot, farkut -Gina Tricot, kengät -Bianco, huivi -Benetton

Tänään hengailin töiden jälkeen iltapäivän ystäväni kanssa. Ostettiin kaupasta pizzaa, jäätelöä ja karkkia. Syötiin meidän parvekkeella ja pelattiin Trivial Pursuitia. Päivän asukin kuvattiin ja kuvista tuli osittain hulvattomia. Tuli sellainen olo että välillä pitää poseerata jotenkin eri tavalla :D Loppuillasta laulettiin Singstaria ja kikateltiin. Ilmeisesti oltiin jo sokerihumalassa. Nyt väsyttää aika tavalla ja kohta painun nukkumaan.

Selkävaivastani vielä sen verran että olen kuullut korkokenkien auttavan selkävaivoihin. Se korjaa selän asentoa jne. Tepastelin tässä eilen ja tänään kotona korkkareilla ja ei muuten sattunut selkään niin paljon. Täytyy tästä lähtien käyttää enemmän korkkareita jos selkä kivut menisivät ohi. Äidin työkaverilla selkäkivut oli jäänyt siihen kun alkoi käyttää päivittäin korkkareita. Tässä siis täytyy unohtaa tennaripäivät kokonaan ;)

Kyllä kelpaisi kuvassa olevilla kengillä sipsutella :)


Mukavaa viikonloppua!

Kenkäkuva täältä

5 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Mulla on notkoselkä ja kun aloitin nykisessä duunissa, joka on seisomatyö, niin ekan viikon jälkeen olin saikulla selän takia. Lääkäri suositteli max. 5cm korkoja. Johan parani selkä. Nykyisin käytän töissä joka toinen päivä korottomia kenkiä tai sitten korollisia.

Helena kirjoitti...

Ihania kuvia. Ja kivat farkut, onko ne uudet? Ne ovat niin kivan väriset, onkohan niitä vielä Ginassa.

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Mä en tiennytkään tuoska korkkarikikasta selkäkipuihin. Täytynee pitää mielessä. Niin ja opetella ensin kävelemään niillä korkkareilla. :D Sulla on muuten ihanan nauravat silmät. :)

Pinja kirjoitti...

Ihanan hyväntuulisia valokuvia! Ihan alkoi itseäkin hymyilyttämään niitä katsoessa! :)

Kelpaisi mullekin muuten noi alakuvan korkkarit! Tosi kauniit kengät.

Reetta kirjoitti...

Milla: Hyvä että korkkareista on löytynyt apu. Aion itsekin testata korkkareita nyt siten että kävelen myös vapaa-ajalla enemmän korkkareilla.

melina: Kiitos. Olen ostanut farkut 2008 helmikuussa. Kieltämättä ne näyttää vähän erilaiselta kuvassa mitä joskus aiemmin jos ne on ollut asukuvissa. Mun mielestä on ollut aika samantyylisiä viime aikoina Ginassa, toivottavasti löytyisi edes sinne päin :)

Sari: Korkkarikikka on kuulemma tosi toimiva ja itsekin olen sen pikkuhiljaa huomannut. Tosiaan vaatii opettelelua koska en ole aktiivisesti käyttänyt korkkareita, varsinkaan töissä. Niin ja kiitos, olen ihan hämilläni :)

Pinja: Kivaa että kuvista välittyy mukava tunnelma, nauroimme ystäväni kanssa ihan kippurassa kun hän otti niitä :)

Kengät ovat kyllä upeat!