torstai 24. syyskuuta 2009

Shoppailua Asoksella

Photobucket


Olen vahvasti sitä mieltä että on vaarallista olla kipeänä kotona ja surffailla netissä. Ehtii tutkia nettikauppoja ja kuolata ihania vaatevalikoimia. Tilasin nyt tuon laukun mitä olen jo kauan halunnut ja bonuksena ihastuin tuohon aivan ihanaan Smurffiina paitaan. Milloin kasvan aikuiseksi? :D En voi sille mitään että tuollaiset vaatteet vaan on niin söpöjä.. Olisin halunnut tilailla Asokselta vaikka mitä ihanaa mutta yritin nyt hillitä itseni. Laukku on French Connectionin ja paita Junk Foodin. Katsotaan miten paita sopii mulle kun paketti saapuu.

Keräsin tässä vielä muutaman jutun mitkä jäivät harkintalistalle. Varsinkin tuo valkoinen neuletakki olisi aivan mahtava mutta sillä on hintaa noin. 150€ joten on aika arvokas. Mikki-hiiri paitakin on kiva mutta sekin maksaa 50€ ja teepparista se on aika paljon.. No minä tässä mietiskelen.. Katsotaan miten käy :D
Photobucket

Nyt aion yrittää tuleeko lapasten neulomisesta mitään.. Sen verran vielä on kuumeinen olo. Alkaa vaan kyllästyttää tämä tekemättömyys.

Palataan huomenna :)


Kuvat: www.asos.com

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Laukku on täydellinen ja tuo smurffipaitakin on todella hauska. :D

Tämä uusi layout on muuten valloittava! Todella kauniit värit. Samoilla värikiinnostuksilla kun liikutaan, niin onko ihme, että pinkki säväyttää. ;)

Ihmettelin muuten äsken, että kuka on käynyt kommentoimassa blogiini, kun oletkin oikeaan nimeesi vaihtanut. :D

Reetta kirjoitti...

Ajattelin että smurffipaita pelastaa tylsät syysaamut söpöydellään :D Tietty tää on ihana kun on samat värimieltymykset ;) Joo mä vaihdoin nimeä jotenkin helpompi olla omalla nimellä.