torstai 19. marraskuuta 2009

Apua vaatekriisiin?


Aivan ihana piristävä talvenlämmittäjä. Ihanuus on bongattu Nellystä ja mä niin haluaisin kyseisen neuleen. Ainut vaan että raaskinko maksaa tuosta 97€ ? Nyt tuo tuntuisi niin täydelliseltä tähän marraskuun pimeyteen. Värikäs, pitkä ja lämmin. Kuviointikin on ihan mahtava.

7 kommenttia:

Naily kirjoitti...

Hui, minua tuollaiset hinnat huimaavat. Yleensä lapun nähdessäni käännyn pois ja sanon hanille, että ei tuo ollutkaan yhtään kiva. :D Ihanalta tosin näyttää tuo neule. Väri on mahtava. ;)

Sandylion kirjoitti...

Tuo on kyllä tosi kiva neule, sun tyylinen. Jos tuo on laadukasta materiaalia, niin sitten sinuna harkitsisin ostamista. Oot kuitenkin työelämässä ja voihan sitä joskus hankkia vähän kalliimpaakin, jos vaate todella miellyttää. Mut jos materiaalina on käytetty esim. viskoosia niin jätä väliin :)

Minna kirjoitti...

Oi ihana neule, väri ja kuviointi on niin onnistuneet kyllä.. mutta 97€?? aiiiikas kallis kyllä, tosin jos rahaa löytyy niin ostaisin :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana neule, kävis sulle kyllä varmasti! eikä tuo hintakaan nyt niiiin paha ole, jos töissä käy ;)

Reetta kirjoitti...

Tiia: Ei ole mullekaan mitenkään yleistä ostella tuon hintaisia vaatekappaleita. Olen kuitenkin sellainen että harkitsen jos laatu on hyvä :)

Sandylion: Neule on 100% puuvillaa ja uskon että laatu on hyvä. Livenä kun näkee ni ratkaisee aika paljon mikä on tilanne sitten. Voisihan sen ainakin sovitukseen tilata.. :)

mine: olisin jo laittanut tilauksen menemään jos hinta olisi vaikka 50e. Hinnan takia mietityttää vielä vaikka onkin mahtava :)

Lilou kirjoitti...

Onn kyllä ihan sinun "näköisesi". Hinta on aika kova, mutta jos se pääsee useamman vuoden käyttöön, sitten helpommin hyväksyttävissä :)

Reetta kirjoitti...

Lilou: Näin minäkin olen ajatellut, tosin vieläkin asiaa harkitsen.. :)