perjantai 20. marraskuuta 2009

Pinkki piristys ja jouluinnostus

Olen pikku hiljaa alkanut (ehkä) selviytymään minua vallanneesta vaatekriisistä. Päätin pukea pinkkiä päälle, joten eiköhän tämä tästä helpota. Tänään on ollut mukava päivä, kävimme vähän kaupoilla katselemassa joulukoristeita. Oikeasti menimme Plantageniin katsomaan sisäkukkaa ja kastelukannua.. Siellä oli kuitenkin ihania joulukoristeita joita sitten lähti mukaan tietenkin. Emme siis ostaneet niitä mitä menimme alunperin hakemaan. Innostuimme niin että poikkesimme myös Tiimariin ja Citymarkettiin. Tuli oikein jouluinnostus molemmille. Meillä ei edes ole paljon joulukoristeita, koska olemme vasta pari vuotta asuneet pois kotoa ja yleensä joulun aika on mennyt tiiviisti molempien vanhempien luona. Nyt kuitenkin päätimme tehdä joulumaan oikein kunnolla myös omaan kotiimme.


Photobucket

neuletakki ja farkkuleggarit -Vila / tunika -Vero Moda / kengät -Duffy / vyö -Pieces / koru -Glitter

Photobucket

Tuli sitten tälläinen spontaani kuvakin joten päätin laittaa vähän hulluttelua myös tänne perjantain kunniaksi.


Photobucket

Photobucket

Pieni musta joulukuusi, olkipukki ja pienet hopeiset pallot Plantagenista. "Lumispray" ja kimallenauhat Tiimarista.


Meille ei mahdu isoa joulukuusta (tai no mahtuisi mut olisi turhan täyden näköistä). Päätimme sitten hankkia pienen pöytäkuusen ja nyt löytyi täydellinen. Musta väri siksi että sitä on sisustuksessa paljon ja siihen käy hyvin moni väri joten se on mukava koristella. Kuuseen tulee hieman kimallenauhaa, pieniä palloja, pienet kirkkaat ledivalot ja tähti sekä lisäksi suihkutetaan "lumisprayta" jotta se näyttäisi lumiselta. Tässä nyt on tämän vuoden ensimmäiset joulukoristehankinnat. Lisää varmasti vielä piisaa :) Yksi ihana harmaa lattialla seisova pehmeä tonttu jolla on lakki silmillä jäi vielä odottelemaan meitä Citymarkettiin.. Se oli niin suloinen että ehkä hänet on tuotava vielä kotiin joku päivä.

Huomenna on mukava päivä. Menen töihin klo 9 ja sieltä suoraan poikaystävän tädin järjestämiin pikkujouluihin. Jep, puoli sukua tulee paikalle. Ihan mahtavaa ja ne on sellaiset bileet että ne kestää aina suunnilleen aamuyöhön joten katsotaan monelta sunnuntaina pääsee sängystä ylös. Odotan innolla, hieman vaan vielä mietin mitä laitan päälle :D


Mukavaa marraskuista viikonloppua!

Ei kommentteja: